o ne lan diyesim geldi kusra bakmayın içimden birkaç küfür etmedim de deil hanimüthiş bişey bu yaaaa kanadada falanmı yakalıyolar?? ya bu sanırım daha önce bir çizgi filmdede adı geçen husky musky var ama öle bişey
Büyük ihtimalle yem dev bir domuz Takım elektrik teli... İğne yerinde vinç ucu sanırımbaşka türlü olurmu Tarkan abi
balik havyarli oldugu icin siskin durumda buyuklugunu oda abartmis biraz..resimleri eklerken baligin kg mi veyahut nerde tutldugu hakkinda biraz bilgi versen fena olmazdi
işte balık dediğin böyle olacak abicim ya...bunu çekmesi ne kadar keyifli olur yaaa...acaba buradaki göllerde varmıdır?
Şaka şaka.Seni kandırmak için Abi bundan bir tane tutacağımı bilsem dünyanın öbür ucuna giderim Zaten planlarımda var.Zengin olunca hayatımı balık avıyla doldurcam Bunlardanda bolbol tutarım
Paylaşımın için teşekkürler. Birde bu baba var daha evel sitede yayınlanmıştı bende bunu eklemek istedim. Shot at 2007-08-05
Arkadaşlar bu balık 45lbs olup kuzey amerika rekorunu kırmış Dünya rekoru 55lbs imiş ve halen geçerliymiş.. Bu bilgiyi "SURF TALK" isimli yabancı bir balıkavı sitesinden aldım. Gerçi bu balığı görünce bu rakamlar biraz az gibi geldi bana ama
20.412 kg lik bir balik...benimde bir rekorum var abi 11cm lik yo-zuri rapalamla denizde 5cm lik bir turna yakalamistim...
kanka zaten o balığı yakaladıktan sonra salmak gibi bir niyetim yok...bende burdaki rekoru kırarım heralde