Merhaba arkadaşlar adım serkan İstanbuldanım, Amatör balıkçılık işinde tam bir amatörüm. İstanbulun heryerinde balık tutmaya hazırım ama bide bu işi öğreticek birilerini arıyorum, Varsa buralardan arkadaşlar ufak bir organizasyonla daha iyi tanışabiliriz... RASTGELE...
merhabalar armıza hoşgeldin biz istanbullular olarak en kısa zamanda bi organizasyon yaparız inşallah saydığın mekanlar hep benim gittiğim yerler belkide karşılaşmışızdır kimbilir inşallah güzel vakit geçirirsiniz rastgele
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, İnşallah en yakın zamanda karşılaşırız. Yapılacak ilk organizasyonda görüşürüz inşallah... Haydi rastgele...
HOŞ GELDİN SERKAN; istanbul takımı bu konuda çok girişken bir yapıya sahip ilk etkinlikte onlarla olmanı tavsiye ederim
Aramıza hoşgeldin Serkan. İstanbul ekibi aktivite açısından kesinlikle Ankara'dan iyidir. Yakında bir aktivite daha düzenlerler, biz Ankara'lılarda hala ne zaman gidiyoruz diye mesaj yazarız.
merhaba herkeze merhaba ben yeni üye oldum, yapılacak organizasyonlarda olmak isterim umarım pazartesi günleri olur