Deniz bu sefer pek cömert davranmadı izmaritte ama ne yapalım buna da şükür diyorum. Sabah 10dan akşam 5e kadar 7 izmarit, 4 kıraça ve 1 adette iskorpit (suya iade edildi). Çinekop boldu, palamut iriydi bende kaşık yoktu . Çinekop atladı bir kaç kişinin istavrit çaparisine mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 4-5cm'lik defne yaprağı bile olmayanlar bol miktarda çapariye atlıyo kimisi istavrit diye kimiside çinekop diye kovasına koyuyor. Tam bir katliyam vardı dün.
murat bunlarada şükür dediğin gibi eline sağlık.. katliyam içinde biz bildiğimiz doğrudan şaşmayalım...
Elinize sağlık.. Kısmet işi bu biliyosun murat.Şükretmen güzel en azından oltana bişeyler gelmiş bugünlerimize şükür...
Amaç balaık tutmakmı beleşe konmakmı Öncelikle bunada şükür diyelim. İzmariti görünce canım çekti valla. Gelelim beni dellendiren mevzuya: Amaç balık tutmakmı beleşe konmakmı ki bu işin beleş bi yanı yok. Yani insanlar bu işi zevk aldıkları bir hobi olarakmı, yoksa sırf denizden beleş birşeyler elde etmek için mi yapıyorlar. Çünkü insan her işte olduğu gibi hobilerinde de konuyu araştırıp mevzuya hakim olmalı daha tuttuğu balığın ne olduğunu bilmeden bu işi yapmak hem kendine hem çevresine zarar verir. Kendinede diyorum çünkü deki çektiğin balık trakunya veya iskorpit te olabilir. Sonucunu düşünmek bile istemiyorum. Ne diyim eğitim şarrrt.
abşi sen yoksa gene gece mi gitmek istiyosun oraya eyer öyle ise yanında soba da götür ama cep sobası değil bildiğimiz odun veya kömür sobası yada bildiğimiz klasik yöntem bitane teneke içine bas kasa parçalarını murat yahu sen biliyorsun orada ne balığı çıktığını niye götürmedin kaşık rapala falan neyse izmarit istavrit falan günü kurtarmış ellerine sağlık güzel balıklar çekmişsin rastgele
inşallah abi balık olmazsa biraz zor balık olsunda ben donmaya razıyım ama balık olmadan da çok dondum be