Sargoz Mehmet İşbaşında...20.01.2013 Yenifoça

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Sargoz35 tarafından paylaşıldı.

1. küçükavcı

küçükavcı

çok iddalısın abi :D

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Eyvallah abi sağolasın :) sonra niye benim mekanları ve balıkları talan ettin deme de abi :)
    Hafta sonu hava güzel olursa tekne ile çıkacağız ancak rüzgar yağmur vs kötü olursa senin balıklara dadanacam haberin olsun :D Raporlardaki fotolardan anladığım kadarıyla senin avlandığın yerler öyle kolay kolay araba ile yanaşılacak yerler değil ama artık araştırıp bulacağız bi yerler.

Abi bu arada şamandıralı takım dediğin kefal ve melanur için kullandığın takım mı? Sormamın mahsuru var mı (zaten sordum :))

3. Sargoz35

Sargoz35 Mehmet TEKİN

Favori Kamış:
    Remıxon Albor 3 m.
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000 Vİ
    En İyi Avı:
    Sargoz 1,6 kg,Çipura 1,5 kg,Levrek 3 kg
    Neden olmasın :)

İddi a değil GERÇEK olan bu İsmail ;)

Yasin,balık tutmak istiyorsan zorlu meraları denemelisin...Kolay yerde balık yok artık :D Ustan da yok artık sana balık yakalasın ( usta dediğin adamı bundan sonra iyi seç ;) )
    Olta takımı,şamandıra,tek iğne,sıkma kurşun ve stoperden oluşuyor...Bazı şeyleri kendin yapmayı dene :D başarınca daha bir zevk alacaksın emin ol...

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Merhaba Mehmet.
    Bende bunu açıklamanı bekliyordum. Öncelikle seni tebrik ederim, REEL28'le ilgili ulaştığın bazı bilgileri açıkladığın için. :)

Ben daha önce duymuştum başka bir kullanıcıdan durumu. Sanırım Face'de açıklamışsın ilk önce.
    Herkesin bilmesi adına açıklaman iyi olmuş. Neler buldun, hangi bilgilere ulaştın, durumun vahamiyeti nedir? Onları da uzunca yazsaydın daha bir güzel ve sağlam olurdu bence.
    Neyse, zaten sana açıktan raporunda soracaktım, vazgeçtim. Hadi rapor başka yerlere gitmesin dedim.

Ancak güven oluşturmasında biraz da seni kullandı. Ustam dedi hep sana, sanki sürekli beraber avlanıyor, birbirinizi uzun zamandır tanıyor gibi davrandı.
    Belki senin de biraz hoşuna gitti pek itiraz etmedin :eek: :p

Neyse, nerden dönülse kardır. Araştırman ve açıklamaların için tekrar teşekkür eder, daha ayrıntılı açıklama yapmanı canı gönülden dilerim.
    Hepimizi kandıran, hepimizle oynayan, yanıltan, ne niyette olduğu belli olmayan böyle insanları barındırmayalım aramızda. :) Sevgilerimle. :)

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi amaç ne üzüm yemek ne bağcıyı dövmek, bizim amacımız bağda bostanda güzel vakit geçirmek :) Onun için ustadan ziyade muhabbet erbabı dostlar lazım bize:rolleyes:

Senin 2011deki paylaşımlarındaki takımlardan birşeyler canlanmıştı gözümde zaten, bende kafamda yumurta şamandıra çift köstek ve sıkma kurşunlu bi sistem düşünmüştüm, muhtemelen senin söylediğine benzer bi sistem olacak.

Hava güzel olmazsa dediğim gibi deneyeceğim bu sistemleri, eğer hava tekneye uygun olursa tekne yapacağız kısmet olursa. Bu arada gelmek istersen seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

6. scetin

scetin ŞEVKET ÇETİN

Favori Kamış:
    okuma V Sistem 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000
    En İyi Avı:
    Çipura: 2.100 gr. Levrek: 2.250 gr.
    Hemşerim tebrikler. Bir zamanlar 3 yıl Ziraat Meslek Lisesinde okudum. Eski Menemen'i iyi bilirim. Menemenden geçerken seni hatırlamamak mümkün değil artık. Sen bu işi iyi biliyorsun. Yakışıyor da sana... Raporundan yine çok yararlandım. Teşekkürler... Avlarının hep böyle güzelliklerle dolu geçsin.

7. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Maşallah, müthiş av olmuş.
    Sargozların geleceği belliymiş de, lüfer de çıkması çok keyif vermiştir. Pastanın kreması olmuş tam. :)

Ustalığı konuşturmuşsun yine. ;)
    Tebrikler...

8. Uğur09

Uğur09 Muammer

Favori Kamış:
    Mitchell Mediterranee 430 Surf
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer nose pover
    En İyi Avı:
    740gr ve 480gr.(2)'si aynı anda ÇUPRA
    Tebrikler Mehmet Bey güzel Av Olmuş..

9. KANCA

KANCA ümraniye atakent

Favori Kamış:
    LINEAEFFE FERRARİ EXTREME 2000 4.50 cm. 3 parça Cormoran Seacor SURFMASTER 4.20 cm 3 parça
    En İyi Avı:
    elimdeki levrege sordum benden daha büyügü var dedi
    maşallah nazar deymez inşallah :eek:
    cilalı sargozlarrrrr hihi

10. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Tebrikler Mehmet süper güzel balıklar maşallah.
    Afiyet olsun :thumb: