abi canı gönülden tebrikler.... güzel bir av olmuş. çocuklarınında maşallahı var, çok tatlılar... Allah nazardan kazadan beladan korusun inşallah... yeni raporlarını bekliyoruz...
Faruk bey tebrik ederim, sargozlarınızın hayranıyım. Kızlarınız da çok şirinler maşallah. Daha nicelerine rastgele.
Bende can-ı gönülden teşekkür ederim. Daha güzel avlar senin olsun. Sende çoluk çocuk varmı bilemiyorum ama, eğer yoksa darısı başına diyelim. Hayır duan için amin, cümlemizin diyorum. Teşekkür ederim. Pek çeşitli av yapamıyorum, burayada sürekli, sık sık sargoz fotoğrafı ve av raporu koymak insanları sıkar diye düşünüyorum. O yüzden yine ara ara fotoğrafları koyarız inşallah. Bu arada büyük olan kızım Öykü, küçük olanda "oğlum" Poyraz, ama herifi şimdiden herkes kıza benzetiyor, kız olmadığını söylediğim zaman ise "ileride çok can yakar o zaman bu" diyorlar.
Balıklar süper, çocuklar süper, e daha ne hayat süper. Bu arada askerlik çağı gelmiş adamı halen kız diye çağıran arkadaşlarıda kınıyorum buradan.
Haklısınız, çocukların sağlığı yerinde oldumu süper kere süper hemde Kız diye çağırma konusuna gelince, bir kişi daha kız deseydi, Poyraz'ın bombilisinin fotosunu koyacaktım
Maaşallah kızlarına, maaşallah avına faruk bey bende yeni evliyim kız istiyorum Allah bizede nasip etsin inşaallah...
Öncelikle Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar diliyorum. Sağlıklı ve kaderi güzel olsunda kız erkek farketmez, darısı başınıza diyelim.