Sarıakanat aradık, istavrit bulduk

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında iksye tarafından paylaşıldı.

1. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Güzel av olmuş, afiyet olsun. Mırmır boğaz'ın aşağı kısımlarında bazı yerlerde av verir, var yani. Seyrek oldu bu sene tat vermedi, 15 gün kadar da avı devam edebilir kaya kurdu ve boru kurduyla... Yosunluk çamurluk sığ iskele civarlarında avı yapılabilir (tutamama riskine değer mi bilmem).

2. bababalık

bababalık MUSAB

:) abi tebrikler:)
    AMA MIRMIR BİRAZ KÜÇÜK DEĞİL Mİ?:rolleyes:
    keşke salsaydınız

3. hozdemir1907

hozdemir1907 Hüseyin

Favori Kamış:
    olta
    güzel av tebrik ederim

4. ozcan_yildiz

ozcan_yildiz Özcan Yıldız

Favori Kamış:
    Fladen Vantage 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vi
    En İyi Avı:
    Turna 50 cm
    Hakan Abi,

Benim de yapmış olduğum yorum sadece şaka amaçlı idi. Balıkların boyutuyla ilgili değildi. Balıklar gayet güzel yine tebrik ederim. İstemeden de kırdıysam özür dilerim.

Kal sağlıcakla...

5. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    SHIMANO SUPER ULTEGRA 6000 XSA
    En İyi Avı:
    SARIKANAT 55 CM ZARGANA :-)
    Umarım yarın hava güzel olurda bogazda güzel bi gün geciririz arkadaşlar...
    SAYGILAR..

6. SpinnerPro

SpinnerPro Doğan

Hakan bey acıklama yapmanıza hiç gerek yoktu yinede teşekkürler. Sizin yüklediğiniz fotografta kapağın menteşesi, balıkların boyutları hakkında gayet iyi bilgi veriyor. Ben sadece resimdeki sizin sarıkanat diye belirttiğiniz balıkların sarıkanat olmadıklarını belirtmek istedim o kadar. Diger rapordaki balıkları yakalayan arkadaşımızıla aynı yerde avlanmış olabilirsiniz ama ben sadece resimlere, gördüklerime dayanarak, acıkca görünen bu farklılıkları dile getirmek istedim. Ozelllikle belirttiğim başlıkta gecen raporda Serbülentin fotoğraflarında görünen sarıkanatlar ansiklopedilik öğretici bilgi değerindedir.

"defne yakalayıp da denize bırakmayacak kadar da insafsız değiliz" sözünüzden anlaşılıyor ki, bu konuda birçok insandan daha duyarlısınız, kendi adıma teşekkür ederim size ancak su dönemlerde bogazda yakaladığınız bu balığın defne veya cinekop veya sarıkanat olmasının cok bir önemi yok eğer bu iş insafa kalmışsa. Devletin dışında tüm cevre kuruluşları, bu balığın avlanılmasının acilen durdurulması konusunda çağrılarda bulunuyor. Benim de yaptığım bundan farklı değil. Bu balıkları herhangi bir başlıkta gördüğümde direk atlıyorum içeri ve çağrımı yineliyorum. Bu da benim gelecek nesillere karşı kendimi sorumlu tutmamdan kaynaklanıyor. Bu yüzden anlayışınıza sığınıyorum. Sizi herzaman mutlu edecek avlar diliyorum.Rastgele. Saygılarımla.

7. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Durmaaamı, elbette duruyor :D :p :p

8. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış: