Daha eylülde böyle av verirse bu balık ekim sonu helede kasımda sanırım koyacak yer bulamazsınız. Tebrikler
tesekurler buyuk üstad senden tebrik almak benım için onurdur cok tesekkur ederım dıleklerınınde gerceklesmesını canı gonuldenümit ederim saygılar vedat abi
Merhabalar öncelikle tebrik ederim avınızın devamı gelir inşallah bu arada tam olarak nerde bu avlak?
Eser Bey , tek kelimeyle show yapmışsınız.İlerleyen zamanlarda abisi sarıkanat , babası lüfer ve amcası kofana yakalarsınız inşaallah.Sağlıklı , mutlu , huzurlu ve bereket dolu avlar diler , en kötü gününüz böyle neşeli ve bereketli olsun inşaallah.Bursadan , İstanbul'a kucak dolusu selamlar.Mutlu kalın , hoşçakalın... ERCAN 1977 BURSA
Maşallah çok güzel balıklar, şu gece vardiyası bitsede bizde bi balığa gitsek artık. Elinize sağlık afiyet olsun
Ercan bey iyi Dilek ve tebrikleriniz icin cok teşekkür ederim istanbuldan bursayada kucak dolusu sevgiler hoscakalin
Esercim kisi basi gunluk sarikanat limiti 1 adet le sinirli degilmi? Saka biyana sen boyle gidersen bize balik kalmayacak gibi gorunuyor cyrr Tebrikler... reeling
ras gelsin ben marmariste çalışıyorum ama istanbulda oturuyorum nasip olursa kasımda ordayım bu resimleri gördükçe heyecandan elim ayağım titriyor şimdi orda olmayı çok isterdim sizi kıskanıyorum