Geçen yazki Kaş dalışlarımdan birinde yaptığım çekim. Bir anda onca balık etrafımı sarınca elim ayağıma dolaştı, pek güzel bir çekim olmadı. Yetmezmiş gibi bir de şarj bitince çok kısa bir çekim oldu. Ardından sürü daha da yaklaştı ancak seyretmekle yetindim http://www.youtube.com/watch?v=Vof1m8eijyU
Emre insan kafayı yer O kadar kuzu yanyana... Atamadın mı oltayı? Bırak oltayı tekneden zıpkın atsaydın? Yahu kepçe mepçe yokmuydu?
namık abi görmesin): gerçekten süper senin yerinde olmayı isterdim o balıkları öyle izlemek tabii oltayla birini tutmak isterdim oda ayrı mevzuu
arkadaşlar size bi akya(na-mı diğer kuzu) maceramı anlatmak isterim...... bir sabah erken saatlerde 6/6.30 gibi küçükkuyu limanında avlanıyorum kıbrıs la kupaya atmışım fazlada kalabalık yok limanda bende en uçtayım limanın denizde okadar mükemmelki hani yaprak kımıldamıyor derlerya aynısı biz uyanmışız sabah deniz hala uyanmıyor limanın içi bir anda zargana akınına uğradı ama anlatamam size zarganalar resmen havada uçuyor en az 1000 tane resmen hani eskiden savaşlarda okçular aynı anda 1000 oku birden fırlatırya aynısı hemen arkalarında görmenizi isterdim denizin üstüne çıktığında ufak bir tekneyi andıran ve en az 50 cm boyunda dalga yapan o güzelim kuzu en az 45 kilo var(ben limandakilerin yalancısıyım) görülmeye değer bir manzara zarganalar atlıyor kuzu da arkada açıyor ağzını kaçamayanlara dalıyor resmen dondum kaldım inanılmaz bir manzara herkesin görmesini isterim işte deniizde hayat bu neden seviyoruz denizi bukadar içten değilmi ama
Oluyormuş demek. Daha önceleri genelde tekli veya ikili görürdüm hep. Böylesine büyük bir sürüyü ilk kez gördüm.
ahh ahh zamanında kılıçlar karadenizede çıkardı umarım karadeniz yeniden canlanır bizlerde pala peşinden gideriz
Kaş Neptün Reef. İşin ilginç kısmı bu balıkları dalış esnasında değil, yüzeyde güvenlik dalgıçlığı yaparken gördüm. Bulunduğum yerin dibi 7-8 metre, balıkların bulunduğu derinlik 2 metre civarıydı. Ben de biraz dalıp seviyelerine indim.
gittik yunan sularına doğru gelip götürdüler yattık 5-10 sene geldik geri... sonra kılıcı nerde bulacaz