Şarköy/Eşkina,Mırmır,Yılan balığı.....

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında poga tarafından paylaşıldı.

1. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Yaaa bırak Korni bıraaaak... beceremedin işte...
    :D beceremiyosuuuun:D
    :D beceremiiyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn...:D
    :D becereeeeemiiiiyoooosssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn...:D

2. poga

poga Hasan yılmaz

Favori Makine:
    Ryobi
    En İyi Avı:
    4 kg levrek

Evet koral abi balık yok bu sene,peki siz hangi nedene bağlıyorsunuz,bir çok kişiyle konuştum ben bu konuyu,kimisi marmaray yapıldığı için diyor:S kimisi deniz anaları yüzünden diyor, kısacası herkes bir şey söylüyor,birde sormak istediğm kısım planktonlar,bu sene şarköye geldimi planktonlar,çok dikkat ettim denize fakat göremedim acaba daha var mı gelmesine yoksa ben mi kaçırdım:)

Son düzenleme: 25 Ağustos 2009
  3. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Tebrik ederim balığın yok dendiği yer ve zamanlarda balık avlayabilenleri hep takdirle izlemişimdir,ayrıca balıklar kadar yemlerede gerken korumacı anlayışı gösterdiğin için çok teşekkürler.Daha güzel ve bol avlarının devamını dilerim...

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

vallahi nedenini bende birkaç şeye bağlıyorum tabiki bunlar benim farazi düşüncelerim iskelede balık avlıyorum genelde at çiftliğinin orada bazen bazen kuruçeşmede bazende müreftede ama balık genelde azalmasının senin dediğin nedenlere ek olarak şarköyde gemilerin demirleme alanı olması ses gürültü kirlilik iskelede midye çıkarılıyor hergün iskele için konuşuyorum balık doğal olarak yeme kolay ulaşıyor midye kazılması sayesinde.. plakton olayını bilmemiyorum bende sadece 3 hafta kaldım yemli balık için söylüyorum mırmır vs birkaçtane yakaladığım balıklarad havyar vardı malesef balık havyarını daha dökmemiş... fakat istavrit ve yamli balık için 15 gün uzayan av sezonu istavritin tam manası ile oralara yerleşmesini engelledi bence buna paralel olarakta çinekop ve sülalleside uğramıyor şarköye benim farazi düşüncelerimin birkaçı bu:)

5. LapinCash

LapinCash

Oooooo hasılat süpermiş tebrikler ilk defa oltayla dil balığı avlayan gördüm.Tebrikler.