şarköyde balık kalmamış:(

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında korni tarafından paylaşıldı.

1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    üzülme abi ben hayatımdan memnunum..:) çanakkale boğaz havası aldım bol bol.:D:D

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Sonuç;
    2 ve 1 numara iğne kullanarak 2 adet irikıyımlardan mırmır aldık. Bir tane kimliği belirsiz ama kuvvetle ihtimal levrek yakaladım, kalamayı açmamla hissettiğim heyecan hezimete dönüştü. Balık sağa doğru hızlanıp misinayı sağ açığımdaki kayaların altına soktu. Ne yaptıysam kurtaramadım misinayı.6-7 numara kullansaydım katliam olurdu hemen her atışıma vuruş aldım, çok sayıda ufak mırmır var, dil balıklarıysa oltayı rahat bırakmadı. Vuranın dil balığı olduğunu 20 metre solumuzda sinek iğneyle avlanan bir arkadaşın dil yakalamasıyla farkettik. Deniz suyu abartı sıcaktı, hayatımda ilk defa denizden buhar yükseldiğini gördüm. Sonuç olarak, balığın kıyılaması için suların biraz daha soğuması gerekiyor.

3. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    yücel şarköyün içinde zorda başka meralarda olabilir...)

4. cenkh

cenkh Cenk

Favori Kamış:
    energy 300, discovery 600cm
    Favori Makine:
    kumyang TG-6000 , 2 tane 1 bilyeli makinam
    En İyi Avı:
    mırmır, 550g
    PHP:
    Ben Mürefte de yaşıyorumKalmaz tabi buralarda balıkburaların yerlisi nispeten yine duyarlıAma yazlıkçılar... İstavrit çaparisine 100 gramlık levrek yavrusu gelsinonu bile denize bırakmıyorlarBugün limanda kefal yakalamaya çalışıyordukBirde ne görelimAdamın biri parmak kadar yularyaları yakalıyorsordum dayıya ne yapacaksın onları diyeBenim aklımdan "herhalde levrek için yemlik yapar" diye geçmiştiAdam yiyeceğim deyince söyleyecek söz kalmadıTabiki trolcülerin etkisi büyük ama böylede katliam gibi amatör balıkçılık yapılırsa yakında denizlerimizde izlemek için bile balık bulamayacağız.
    bende tekirdağda yazlıkçıyım ne yazıkki bu tür kişileri bende görüyorum:(

5. cenkh

cenkh Cenk

Favori Kamış:
    energy 300, discovery 600cm
    Favori Makine:
    kumyang TG-6000 , 2 tane 1 bilyeli makinam
    En İyi Avı:
    mırmır, 550g
    bende müreftede yazlıkçıyım. ne yazıkki bende senin gördüğün manzaraları görmekteyim:(

6. hhbayraktar

hhbayraktar HASAN HAKAN

Favori Kamış:
    alba leader 4.50
    Favori Makine:
    daiwa ag 5000 ASB
    En İyi Avı:
    Levrek 2 kg
    bu sezon iyiydi. geçen yaz hiç birşey alamamıştım.bu yaz özellikle mırmır ve zargana boldu. izmarit, ispari, tekir de aldım. levrek ne tutanı gördüm ne de tutabildim. kıyıya yakın yapılan voliler bence en büyük tehlike. tekneyle gidenler bol kıraça aldılar. dedim ya 2011 sezonu şarköy iyiydi.

7. hhbayraktar

hhbayraktar HASAN HAKAN

Favori Kamış:
    alba leader 4.50
    Favori Makine:
    daiwa ag 5000 ASB
    En İyi Avı:
    Levrek 2 kg
    mırmır

bu yaz da ordaydım. kıyıdan en az 150 tane mırmır aldım. bunların en az 30 u baba mırmır. çok küçükleri saldım. zargana hiç alamadım. tekneyle bol istavrit aldık. uskumru kolyos ve mezgit az miktarda aldık. levreğe hiç atmadım. tutanı da görmedim. genel olarak bereketliydi. bazı arkadaşlar göletten israil sazanı aldılar. 1 adet jumbo karides ve 1 adet çipura (saldım küçüktü).
    mırmır için yem sülinez kullandım. Canlı olması şart. dondurularak satılan sülineze gelmez. beden 30, köstek 25, iğne 5-6 no çapraz kısa pala bronz 3 lük dip takım.

8. hidalgo

hidalgo mustafa yarapsanlı

En İyi Avı:
    15.600 gr levrek 29.500 gr orfoz
    *** koral bey,şarköy için en verimli av zamanı ekim 15 ten sonra başlar ve ocak ayına kadar devam eder iri teke ve o yeşil renkli fotoğrafta gözüken elleri boyayan kurtla bu söylediğim tarihler arasında trofelik levrek avları yapabilirsiniz.saygılarımla bol avlar..........

9. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Kütahya dan bi çuval mısır göndereyim, güzelce bi yemleyin bak ozaman nasıl balıklar alıyorsunuz..Valla biz tutmadık ordaki balıkları, kabahat sizin koray kardeşim... Ömrümüz boyunca ordan tuttuğumuz üç balıktı, onada sen şahit oldun zaten..;) Kucak dolusu selamlar...