25.11.2012 günü 6 arkadas Uzunkum ile İtalyan koyu arasındaki kayalık alanda hem mangal yaptık hem de mamun ve sülünezle balık avlamaya calıstık. 2 tane orta boy mercan, 1 orta boy mırmır, 1 kopez, 9-10 tane de kocagöz alabildik. Ayırca 1 vatoz ve 2 mırı yakaladık. Hava soguktu ve poyraz vardı. At cek de yaptım fakat bişey vurmadı. Yarın tekrar deneyecegim ama bu sefer göbek taşı mevkiine bakacagım. Burdan yine bildiririm.... rastgele
Teşekkür ederim. erikli ve yayla güzel yerler. özellikle yayla erikliden daha aktif av merkezidir. gelirken lütfen haber veriniz, tanışır beraber avlanırız. saygılar.
Hakan tebrikler. güzel mekanda güzel bir gün geçirmişsiniz. her ne kadar soğuğumuz çok sert olsa da bu zamanda güneş te varsa harikadır o bölgeler. fotoğraf varsa paylaşabilir misin. en azından tutulan balıkları görelim
vedat abi bu dediğiniz benim tek hayalimdir, sanki memleketim benim gökçeada, o kadar özlüyorum ki anlatamam, sakıncası yoksa bir gün sizi ansızın ziyaret etmek isterim,
Yav konu açmışsınız haberimiz yok ya ayıp size. İtalyan koyunda levrek zor artık derenin önünü kapatmışlar 2 hafta önce oradaydım. Dünde iş yerine biri geldi kiralamış italyan koyunu. Bilmiyorum yalan mı doğrumu. At-çek için benim fikrimi sorarsanız hava durumuna göre konuşursak pazartesiye kadar hava çok müsait tabi sarosun keşan tarafı için konuşuyorum. Deniz çalkantılı.
10 yıl öncesine kadar b.kemikli-güneyli arası meralara yaz kış senede bir kaç gere giderdim(orman yollarından,sarp kayalıklardan inişler yaparak,bazen kurtlarla karşılaşarak),balıklar azalıp ,boylar küçüldükçe seyrelte seyrelte gidişlerimi,bıraktım oraları.Dinamitçi ve dalgıçların ne mertebeye kadar zarar verebildiklerini öğrenebilme imkanım oldu bu süreçte.El kadar fangri,kırma mercan,sinarit,sargoz için çekilmez o eziyet.Fakat muhteşem yerlerdi ,çok iri balıklar tutup,daha büyüklerini kaçırdık uzun yıllar boyunca.İlk defa gidecek olanlara güzel manzaralar ve vahşi tabiat açısından büyük hazlar verecektir(meraları gördüklerinde büyük heyecan ve beklenti içine gireceklerdir) o açıdan herkese bir kere görmelerini tavsiye ederim,ancak bana sadece üzüntü verir olmuştu son zamanlarda.
aynı duygu bende de var. nedendir bilmiyorum ama gökçeada evim gibi. sürekli gitmek istiyorum ve orda yaşamak istiyorum. kısmet bakalım. niyetim var. olsun, şimdi haberin oldu işte artık burdan paylaşırız durumlarımızı. şu ibrice - uzunkum - italyan koyu vs buraları danişmente kadar olanlardan bahsediyorum, bir türlü sevemedim. bana yayla ve sonrası, eneze kadar olan kısım çok çekici geliyor. hatta çağırıyor beni kısmet olurda birgün burdaki arkadaşlar ile beraber çıkarız umarım balığa. bahsettiğiniz yerleri merak ediyorum. umarım vakit bulursam gitmek isterim. belki hep beraber bir tur düzenleriz
Erikliden bende sıkıldım hem yer kısıtlı hemde çok insan oluyor. Bide at-çek yapıyoruz ben rahatsız oluyorum. Yapalım bir gün organizasyon gidelim hep beraber. Avlak olarak kavak tarafıda cazip geliyor, derenin döküldüğü yer. Vardır orada levrek
bir yer var orda arkadaşlar bahsetti. yaparız bir program Burak. az daha zaman var ama. dediğin gibi kavak tarafını deneyelim bakalım muhtemelen pazar olur. konuşuruz gene. katılmak isteyen arkadaşlar burda takipte olsun. daha iyi olur kalabalık gideriz hem ne zamandır bölgemizde olmamış bir takım kurarız belki
yağmurdan sonra 2 gün balık olmaz diyor büyükler. bilmiyorum ne kadar geçerli ama bugünden sonra da yağmur geliyor muş. bekleyeceğiz.
Merhaba Caner ustam. Benim 4-5 arkadasım var onlar da tekne ile gelmek için hazırlar. Siz bana haber verin bi hafta sonu mutlaka gidelim. Malum bu aralar havalar cok kotu. Ben en son gecen hafta salı gunu 27.11.2012 günü tek basıma Mağaralar (Tünel ) tarafından avlandım. Hava cok guzeldi ve durgundu. Sülünezle güzel karagöz yaptı. Ama akşam yunuslar gezince balık da vurmaz oldu. Resimleri aşağıya yükledim. Gece cep tlf ile cektim ondan resimler net değil. Tekne için ben her zaman varım ve 4-5 arkadas da garanti gibi. Saygılar...
Maşallah tebrikler Hakan bey, karagözler harika görünüyor. Umarım yazın oralarda denk geliriz, her yaz iki kez bende o bölgelerde tatil yapıyorum, kısmet diyelim
Bende bu sayfayı nereye kaldırdılar diye merak ediyordum ki, çok şükür bulabildim.Yaz tatilinde bölgedeki arkadaşlarla mutlaka irtibata geçmeyi düşünüyorum, herkese rastgele