Sarosda lambuka olma ihtimali varmidir? Yada lambuka benzeri kafa yapisi olan baska bir balik varmidir? Hain bir marti yuzunden kacirdik baligi ogrenemedik ne oldugunu. Ama bildiginiz filmlerdeki kopek baligi gibi yuzuyordu, suyun ustunden denizi yararak.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=56095 Gördüğüm en çeşitli av raporu içinde lambuka da var (güncel)
Lambuka tabi ki var,hem de 50şerlik 100 erlik sürülerle fakat çok büyük değiller ve kayıkla açılmak gerekmekte.
çupra ve mırmırlar biraz büyümüş. 21.10.2013 günü 6 saatte canlı mamunla yakaladım. Balık çok nazlıydı. Yemli yaparken bir yandan da spin çalıştım. Fakat hiç takip alamadım.
Merhaba, Saroz'da (Sultaniçe-Gülçavuş-Yayla) Levrek veya Lüfer Org. düşüncesi var mıdır? Şubatın ikinci haftasonu için?
İşlerin durumuna bağlı abicim. Ayrıca ulasım sorunu olabilir. Aracımızı da sattık 1-2 güne kadar belli olur. Cok isterim katılmayı
Çanakkale veya Saroz Bilgi Arkadaşlar Herkese Selam. Bu Hafta sonu saroz veya eceabata gitmeyi planladık ama son durum nedir. bilgi sahibi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. ayrıca takım tavsiyelerinizi de bekliyorum. Rast Gele.
Malum olduğu üzere İstanbul'da Lüfergiller azalmakta ve Ege kıyılarında yer yer av vermektedir... Bizlerde Saros aşığı olmamaızdan ötürü artık avları saros'a kaydıracağız... Dolayısıyla konuyu tekrar gündeme getirelim... Av bölgemiz Sultaniçe-Yayla sahili arasında olacaktır...
sazlıdere balık avı *** herkese sazlıdere sahilinde yazlığımız bulunmakta tekne kiralamak veya balık tutma turuna katılmak istiyoruz site içinde meraklı arkadaşlar mevcut eriklide tur düzenleniyor diye duydum yardımcı olursanız sevinirim.Bayramdan sonra oradayız inşallah şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.hayırlı günler çümleten.