ilk cevap bana nasipmis daha ne olsun maasallah güzel av sahane baliklar,benim gibi tatli su avcilari imrenerek gipta ile bakiyor sizlere,saygilar oltan bos kalmasin........
serkan süpersin döktürmüşsün gene beya... dün manda gözden 4 adet geldi bana Çanakkale den nasıl yapacağımızı bilemeyince Akın'ı aradım.. sulu süte yarım saat yatırıp. az yağlı tavaya attım gerçekten nefis oldu. hala üç tane daha var.. senin bu balık için pişirme tavsiyen varmı bildiğin bir yöntem.. yoksa tava ey iyisi ise bu en kolayı gerisini boşver uğraşamam selamlar.
Merhaba Serkan seni tekrar görmek çok güzel. Boş durmamışsın anlaşılan. Tahmin ettim avların bu kadar olmadığını. Bakalım neler çıkacak.Tekrar hoşgeldin.
serkan daha ne olsun,ellerine sağlık, ben denize gittiğimde ancak bir haftada o kadar balık tutuyorum.daha bir günde tavalık balık aldığımı hatırlamam.
Yok abi yok olsa dükkan senin..... Zaten kıyıda ahtopot saldırısına uğradım, sağ baş parmağımı kayalara çarptım. Ciddi şekilde incittim parmağımı allahtan çatlak veya kırık oluşmadı. Ahtopot kaçarken plakayı alabildim... Zannedersem 07.XX.XX ile başlıyordu. Bu işte senin bir parmağın varmı abi?
Malesef gerçek abi, tam motoru bota takacaktım ki olay oldu...Motoru dahi fırlatmışım elimden... Ondan sonra doğru Keşana, motor servise ben ise hastaneye...
Serkancım hoşgeldin Kardeşim, balıklarınla dönüş yapmışsın, bu arada geçmiş olsun, ahtapot olayları sakıncalı olaylardır.. Namık'lada muhabbete kaldığın yerden devam ediyorsun, bol ve neşeli muhabbetler...
Sadece ahtopot olayı olsa iyi Akın, birde Trakonya olayları varki... Gece vakti son anda farketmesen trakonyaya kupes diye kavrasaydım o zaman gümbüşü görecektik sabahın 2 sinde......
Oda vardıda benim oltada değildi abi... Arkadaş bayağı bir uğraştı oltayı kurtrmak için, sonunda da başardı....
Bir ara Saros Üç Adalarda arkadaşımın abi valla aşağıda ne kadar çeşit canlı varsa çektin yukarıya dediğini hatırlıyorum... Bütün ot ve taş ve yosun balığı çaşitleriyle tanışmış olduk bu sayade....