Merhaba arkadaşlar. Haftaya cumartesi günü (16.02.2013) tarihinde öğlen saatlerinde İstanbul'dan hareket edeceğiz istikamet saroz(mecidiye-erikli-ibrice) belkide tatlı suda eklenebilir duruma göre.Bende Mecidiyeli olduğum için iyi bilirim,balık çıkan yerleri.Katılmak isteyen arkadaş(lar) olursa aracımızın yettiği dahilinde bize eşlik edebilirler bir gece konaklayacağız pazar günü döneceğiz.Gelmek isteyen arkadaşlar bu başlık altından yada özel mesaj atarak ulaşabilirler.Herkese rastgele.
Hiç merak etmeyin bolbol resim ve video eklemeyi düşünüyorum çünkü tam ekipman gidiyoruz.İlginize teşekkürler Umarız ki iyi bir av olur.
Mehmet merhaba, Mesaj sayın yetersiz olduğundan özel mesaj atılamıyor sanırım. Organizasyonla ilgili mecburen burdan soracağım; -Araç kaç kişilik, halihazırda kaç kişisiniz? -Konaklama nasıl ve nerede olacak? -Yeme içme için ne düşünülüyor? -Hedef balıklar nelerdir? (olta takımı açısından) -Maliyet için önceden hesaplanan bir rakam varmı, yoksa "önce kasadan harca sonra böl" usulümü? Biz birkaç arkadaşız, duruma göre onlarla görüşeceğim.
Aracımız 5 kişilik. şuan için 2 kişi gibi görünüyoruz.Duruma göre kişi sayısı artabilir.Konaklama için şahsıma ait yazlığı düşündük yada kamp gibi çadırlar vs. olabilir.Çünkü doya doya balık tutmak istiyoruz.yeme içme herkes kendi ücretini çeker.Hedef balıklar çipura ve levrek yani surf ve spin tipi olta takımlarına ihtiyaç duyulacaktır.Maaliyet için dediğim gibi düşünülen birşey yok ama en fazla yemek içmekten hariç yakıt masrafı paylaşılabilir.
ben varım *** ben zaten keşandayım. Ben size de uyarsa kendi aracımla gelirim size takılırım. Konaklama sıkıntım yok. Gece ben sanırım geri dönerim.
Onur duyarız Hakan bey bakalım İstanbuldan Saat kaç gibii çıkacağımız henüz belli olmadı duruma göre bilgi vereceğim.
özelden gelmeye çalışıyorum ama hata veriyo. Ben mecidiyede olurum sanırım siz gelince. Oradan katılabilirim.
Valla abicim sanırım öğlenleyin falandır. Malum pazar kuruluyo önce hanımın gönlünü etmek lazım haberleşelim sana da uyarsa ok?
Güzel olacak gibi umarım erken gelebilriz de siz değerli arkadaşlarla tanışma fırsatı yakalarız.Hakan ve Burak bey sizlere özelden mesaj attım .Teşekkürler
gidiceğiniz rotada bir çok noktayı yokladım vuruşu geçtim takip bile olmadı.. umarım sizin avınız daha haraketli geçer.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53012 Raporumuzda burada isteyen arkadaşlar bakabilir .