Biliyorum yeni geldim siteye ama yaklaşık son 3-4 haftadır sular eğer çok olmazsa uskumru'dan lipariye her boy, 2,5 kg'Lık sinarit, hatta ve hatta babamın oltasına çapariye en altta kocagöz, lipsoz, uskumru ve lambukya gelecek kadar keyifli bu SAROZ. 0 NO Hırsızlı yemli kaşık uskumru ve lipariye bire bir. Lüfer Palamut girmedi daha ama herşeye rağmen tavsiye ederim...
hoşgeldin bilader,, lambuka önümüzdeki iki yıl yasaklı listesinde...umarım birdaha karşılaşırsan onunla vedalaşma hassasiyetini gösterirsin... sitede hoş vakit geçirmen dileğiyle...
Aramıza hosgeldin ............ İmza ayarlarını yaparsan seviniriz bu arada hitap hususunda sorun cıkmaz................
Merak etmeyin, butür şeylerin iy takipçisiyimdir. İyi de bir doğa düşkünüyümdür. İlginize teşekkür ederim, sadece çeşiti belirtmek ve sarozu övmek için yazmıştım.
Hoş geldiniz Abimi desem, amcamı desem, kardeşmi desem bilemiyorum ama (imza ayarlarınız) Sitemize (aramıza) hoşgeldiniz.
arkadaşım aramıza hoşgeldiniz diyeyim ilk önce konuyu tanışma bölümüne taşıdım biraz kendinden bahsedersen imza ayarlarınıda yaparsan seviniriz...