Savagear Adrenaline hd örgü hk

Konu, 'Misinalar' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    kadir abi,

paylaşım için teşekkür ederim. imkan varsa mercan marka mono misinalarada bir göz gezdir derim. türkiyedeki misinaları imal eden firmaymış, ama hiç kullanmadım bilmiyorum.

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    misina alımını kapattım,şuan elimde sıfır olarak 200mt latex.100mt maxim.600mt sufix var..150mt civarıda sufix elite var,buda güzel misina:) bayide alabileceğim bobin markalar içersinde.. 300mt latex ve 600mt sufix strong xl vardı..

latex 300mt 17tl
    sufix strong xl 600mt 13 tl:)

her 2 misinanın özellikleri aynı.. sufix aldım.. müsait zamanda minimum hata ile çeker testleri yapmıya çalışacağım:)

http://www.anadoluavmarketi.com/uru...-30-mm-600-mt-bobin-misina-eftta-onayli/6237/

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu savagear örgü sonradan şahlanmıya başladı:)

ilk testimde 3700gr ı kaldırmıştı ötesine geçememişti,3 kez yapmıştım bu testi,,dünkü testimde 4380gr ı gördü..

bu gün 2 şer kez denedim..toplamda 4 kez.. testimin biri 5 kilo sınırında koptu,bu testin öncesinde örgü suda bekletildi....
    diğer 3ü 5200gr kaldırdı.. testimin birinde..örgüyü bol tuzlu suda beklettim..acaba ıslak olunca durum değişiyormu diye..değişen olmadı..

galiba benim misinayı asılıp koparma kuvvetimde bir sorun var..:eek:
    azıcık çektim asıldığım şey.sanırım 5 kilo geliyormuş:D
    demekki 5 kilo hafif bir ağırlıkmış:laughing:

bundan sonraki alacağım örgü, sufix 832 olacak..onuda seneye anca alırım..elimdeki misinalar yeter bu yıl :)
    şuan fırtına var..şimşekler çakıyor..sabaha durum sakinleşirse,bir levro alıp geleceğim deniz anadan :) 1 haftadır gitmiyorum balığa :)

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Fazla iddialı gördüm seni. Oysa balık nasip işidir.:confused:

Yine de rastgelir inşallah diyeyim. Ha, ispendek tutmak sayılmaz ona göre.:)

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    nasipse tabiki olur abi,yanlız armut piş ağzıma düş herzaman olmuyor malesef:D nasibi çağırmak için birşeyler yapmak gerekiyor.. hava şimşekli olduğundan gitmedim.. bu gün gün boyunca tam havası idi,lakin işde yoğundu,içim gitti ama yapacak birşey yok:( önce para sonra hobi:)

ispendek meselesine gelince abihihi antalya bölgesinde,kiloluk levrek trofe sayılır:D yok 4 5 kiloluk levrek nerde.. teklemiye çıkıyor 3 5kg luk levrek, forumda en küçük levrekler hep akdeniz den çıkıyor:D
    örneğin çanakkalede yapılan 3 dolu av partisi,forumda akdeniz bölgesinde levrek yakalıyan yayınlıyanlardan daha çok yıllık:) raporları baz alırsak,ve kg ebatlarında ciddi fark var:hungry:

6. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    Kadir abiye katılıyorum.bizim burda 1 kilo 2 kilo levrek trofe sayılır :laughing: Adana/yumurtalık