kadir abi, paylaşım için teşekkür ederim. imkan varsa mercan marka mono misinalarada bir göz gezdir derim. türkiyedeki misinaları imal eden firmaymış, ama hiç kullanmadım bilmiyorum.
misina alımını kapattım,şuan elimde sıfır olarak 200mt latex.100mt maxim.600mt sufix var..150mt civarıda sufix elite var,buda güzel misina bayide alabileceğim bobin markalar içersinde.. 300mt latex ve 600mt sufix strong xl vardı.. latex 300mt 17tl sufix strong xl 600mt 13 tl her 2 misinanın özellikleri aynı.. sufix aldım.. müsait zamanda minimum hata ile çeker testleri yapmıya çalışacağım http://www.anadoluavmarketi.com/uru...-30-mm-600-mt-bobin-misina-eftta-onayli/6237/
bu savagear örgü sonradan şahlanmıya başladı ilk testimde 3700gr ı kaldırmıştı ötesine geçememişti,3 kez yapmıştım bu testi,,dünkü testimde 4380gr ı gördü.. bu gün 2 şer kez denedim..toplamda 4 kez.. testimin biri 5 kilo sınırında koptu,bu testin öncesinde örgü suda bekletildi.... diğer 3ü 5200gr kaldırdı.. testimin birinde..örgüyü bol tuzlu suda beklettim..acaba ıslak olunca durum değişiyormu diye..değişen olmadı.. galiba benim misinayı asılıp koparma kuvvetimde bir sorun var.. azıcık çektim asıldığım şey.sanırım 5 kilo geliyormuş demekki 5 kilo hafif bir ağırlıkmış:laughing: bundan sonraki alacağım örgü, sufix 832 olacak..onuda seneye anca alırım..elimdeki misinalar yeter bu yıl şuan fırtına var..şimşekler çakıyor..sabaha durum sakinleşirse,bir levro alıp geleceğim deniz anadan 1 haftadır gitmiyorum balığa
Fazla iddialı gördüm seni. Oysa balık nasip işidir. Yine de rastgelir inşallah diyeyim. Ha, ispendek tutmak sayılmaz ona göre.
nasipse tabiki olur abi,yanlız armut piş ağzıma düş herzaman olmuyor malesef nasibi çağırmak için birşeyler yapmak gerekiyor.. hava şimşekli olduğundan gitmedim.. bu gün gün boyunca tam havası idi,lakin işde yoğundu,içim gitti ama yapacak birşey yok önce para sonra hobi ispendek meselesine gelince abihihi antalya bölgesinde,kiloluk levrek trofe sayılır yok 4 5 kiloluk levrek nerde.. teklemiye çıkıyor 3 5kg luk levrek, forumda en küçük levrekler hep akdeniz den çıkıyor örneğin çanakkalede yapılan 3 dolu av partisi,forumda akdeniz bölgesinde levrek yakalıyan yayınlıyanlardan daha çok yıllık raporları baz alırsak,ve kg ebatlarında ciddi fark var:hungry: