Uzun zaman oltayla balık avladım.Bir gün kayaya takılan olta takımını çıkartmak için daldığımda avlanma şeklimi değiştirmem konusunda beni ikna eden o balıkla burun buruna geldim.Zıpkınla avlanma konusunda yaptığım aramalar sayesinde sizi keşfettim. Bir süredir sizleri takip ediyorum ve sayenizde zıpkınla avlanma konusunda somut adımlar atabildim.Apnea 75'lik bir zıpkın,seac-sub palet,apnea gözlük,apnea şnorkel,squalo-micro-sub bıçak ve kıyafetin şimdilik üst kısmını aldım.Şimdiye kadar aklıma gelen tüm sorulara sayenizde yanıt bulduğum için ancak bu teşekkür mesajını yazabiliyorum Birbirinden yardım sever tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kardeşim aramıza hoş geldin.Senin en yakın zamanda olta avcılığına geçmen dileği ile Paylaşımın bol olsun..
aramıza hoşgeldin ben zıpkın avcılığı hakkında bişey bilmem ama aradığın şeyleri bu forumda bulacağından eminim. rasgele.
Aramıza Hoş Geldin Tuluğ'cum'cum. Dilerim aradığınız ve araştırdığınız tüm konular ile düzeyli dostlukları burada bulabilirsiniz. Keyifli Paylaşımlar.