merhabalar arkadaşlar! ben mersinden doğu güçlü bir süredir siteyi takip etmekteyim ama ancak mesaj atabildim!aslında iflah olmaz bir kara avcısı olmama rağmen balıkçılık da benim vazgeçilmezlerim arasındadır!her zaman savunduğum gibi ben EVRİMİMİ daha tamamlamadım o yüzden hala avlanmaya muhtacım! küçüklüğüm mersinin koylarında taşucunda boğsakta kızkalesinde ve daha birçok yerde zıpkın avcılığı ve olta balıkçılığıyla geçti! daha sonra okul münasebetiyle güzel istanbula gittim ve deniz balıkçılığı neymiş burda öğrendim!hala bazen geceleri rüyalarıma,köprünün üzerinde sabahlara kadar beklediğim sarıkanatların lüferlerin kamışın ucuna deli gibi bastıkları ve onları çekerken kamışın büyük bir U harfi gibi olması gelir!hatta bir istavrit akınında 48 saat boyunca köprüden hiç inmeden sürekli balık tutmak mersinliler için bir hayaldir sanırım(artık nasıl gözüm dönmüşse balıktan,kesinlikle savunmuyorum ben yaptım siz yapmayın)!tabi av seferlerimde edirnenin süloğlu barajı keramettin göleti gibi nacize suları da var! ama yine döndük kürkçü dükkanına istanbuldan sonra mersin,teknem şu an olmadığı için bana çok sıkıcı geliyo eskisi gibi yemli balıkçılığında randıman vermediğini düşünürsek sudan çıkmış balığa döndüm! aman be ya,amma yakındım ben de,sözde tanışma yazısı! büyüklerimin ellerinden küçüklerimin de ellerinden öperim!saygılarımı sunar hörmetlerimi arz ederim!esen kalınız!