Konuya nasıl gireceğimi kestiremedim, hızır gibi yetiştin abimiz. Bi ayar da ben rica etsem acaba? "Ahh Kardeşler ah. Vakti zamanında ben de "Şennur" sanmıştım kendisini. Ama tabi sonrasında öğrendim. Öğrettiler. "
Tarkan ve balli, sizinkileri de düzelttim. Bu arada, bu ayarı "profiliniz" linkinde bulunan "ayarlarınız" kısmından siz de düzeltebilirsiniz. "Abone olmak istemiyorum" seçeneğini kaldırıp, "derhal e-mail ile uyarılmak istiyorum" şeklinde ayarlarsanız, hem mail olarak ulaşacak, hem de abone olduğunuz konular listelenecektir. Konulara abonelik için e-mail almak durumundasınız ne yazık ki. Benim gibi yapıp balıkavından gelen mailleri sileceksiniz artık. Tabi başlıklarına dikkat edin, zira bazen toplu bilgilendirme mesajları attığımız oluyor.
Sennur hanım merhaba Yorgunluktan bayılmak üzere olduğumdan konuya çok vâkıf olamadım. Bunu nasıl yaptığınızı anlayabilirsem yarın görsel hâle getirip buraya eklerim. .İlgi ve âlakanız için teşekkür ederim. .
İyi ama benim talebim Şennur ile ilgiliydi, ben mevcut ayarlarımdan memnunum. Lütfen, rica etsem eski haline getirir misiniz Şimendifer hanım?
"Şennur" normaldir. Noktasız yazdığım zannedildiği için Şennur diyorlar, buna da şükür. Eski çalıştığım yerde 23 kişi vardı ve hepsi başka bir isim söylüyordu. Şennur, Songül, Sonnur, Şengül...
Kare şeklinde mavi bir buton var. Maus la üzerine gelinince "siz bu konuya abonesiniz" yazısı gözüküyor. (du) "Ayarlarımla oynandığından " beri mesajlarımın hiç birinde o buton yok. Ve ben kızmak için bahanemi bulmuşum. A'şam eve gittiğimde, güllük gülistanlık bir ortam bulmak istiyorum. 2 saatlik süreniz başladı sayın Şimendifer hanım.
. Sennur hanım; Ben bu sistemi sevmedim. Lütfen rica etsem eski orjinal haline getirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim. .