Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us videolar yakında:thumb: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Emre rüzgara rağmen iyi av olmuşa benziyor tebrikler. Bu sefer ekip kalabalık görünüyor. Ben de bu hafta sonu sizle aynı tarafa sazana gittim, çok rüzgar vardı, bozdu avımızı.
Sevgili Emrecan kardeşim, hayatta çok güzel günler ve unutulmayacak anılar olür ve bu güzellikler ömrümüzün sonuna kadar hatırlanır ve yaşanır, işte böyle bir günü yaşamışınız bu gün içersinde çok şeyleri görüyorum, ((((((((( Dostluklar, arkadaşlıklar, tecrübeli genç balıkçılar, harika bir av ve balıklar, hayatı yaşamasını öğrenmiş gençlerve bu güzellikleri bizlerle paylaşan mutlu insanlar.))))))))))))) Gerçekten bir Sivrice sabahında hem kahvemi yudumlarken hem de çok ama çok bir keyile sizleri izliyorum, hepinizin gözlerinizden öperim.
Emre kardeşim, hem profesyonelliğini hemde avını tebrik ediyorum. Gözlerinden öperim. Şimdiden iyi bayramlar. Saygılarımla...
Sevgili Emrecan benide en sonunda sazancı yaptınız ya helal olsun size.. her şeyden önce dostlarla bir arada geçirilen güzel bir organisasyonda yaşanan keyifli anların tadı hiç bir zaman unutulmuyor, anılara bir çentik daha atıldığı için çok mutluyum. Av bayağı verimliydi pazar günü kalamadık lakin bizden sonrada güzel sazanlar almışsınız..Tabi umutla bende hiç boş durmadık avlaktaki alabalıklarda fena değildi hani reeling
haklısın çok rüzgar vardı gecede baya yağmur yedik ama 2 günlük yemleme sonuç verdi pazar sabah güzel bir av oldureeling