Selam Forumdaşlar. Dün geceleyin Turan abi ile beraber avlağın yolunu tuttuk. Oltaları suyla buluşturduktan sonra, çadır kurma ve çay işlemlerine başladık. Kulaklarımız zil seslerindeydi. Fakat umduğumuz gibi bir av gerçekleştiremedik. Sabaha kadar oltalarımız tık demedi. Sabahleyin Turan abi fleto ile bir akbalık çekti. Öğleden sonrada ben bir sazan çektim. Bu avda sudak ve turnalardan hiç ses yoktu. Yakaladığım küçük bir sudak çivisini de geri yolladım. Öğlen civarı başlayan gökgürültülü yağış biraz korkutsada güzel bir gün geçirdik. Yağmurda avlanmanın tadı da bir başka oluyor. Sizleri resimlerle başbaşa bırakırken herkese rasgele diyorum. Sazanımız 1880 g. geldi. Turan abi...
Yağmura rağmen zevk almışsınız avınızdan ne güzel. Sudakları çeke çeke bitirdiniz sonunda yada benim nazarım değdi sudaklara.
Sevgili Mustafa kardeşim, Bu kısa ve öz olan, herkesin okuyacağını düşündüğüm raporun için. Bu çok güzel kareler profilden çekilen yüz için, Güzel balıklar avladığınız için. Sizleri kutlar devamını daha büyükleri ile dilerim.
Teşekkürler Çetin. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Fatih abi. Daha güzelleri sana olsun. Bu aşk başka bir aşk. Ne yağmur engel ne de çamur. Beğenmene sevindim Serhat. Trofeler oltanı ziyaret etsin. Teşekkürler Ümit. Daha güzelleri sana olsun. Nazar mı değdi bilmiyorum ama hedef balığımız sudak olmasına rağmen maalesef tutamadık. Teşekkürler Sonay. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Orhan baba. Daha güzelleri sana olsun.
Tebrikler Mustafa sazan güzelmiş.Altınapa bu sene pek verimli değil.Burası yıl seçiyor.Bir sene balık çıkmıyor,diğer sene iyi çıkıyor.Bu benim gözlemim.inşallah seneye verimli avlar yaparız.
Teşekkürler Yeğen. Teşekkürler Serkan. Teşekkürler Nevzat abi. Dediğin gibi sazan bir sene güzel oynuyor, bir sene oynamıyor. İnşallah gelecek yıl güzel avlar yaparız. Teşekkürler Erkin. Teşekkürler Muharrem abi. Beğenmene sevindim.