sazan avcılığı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında sazan41sazan tarafından paylaşıldı.

1. sazan41sazan

sazan41sazan ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3,5 kilo sazan
    arkadaşlar merhaba aranıza yenikatıldım izmitten sazan konusunda usta sayılırım 15 gün sonra kastamonu civarnda bir büyükbaraj varmış 30 km ileride oraya gideceğiz..tecrübelerinize ihtiyacım var o ölgedeki arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum.iğne,dip ,yemkonusunda ,

2. A.Erdem

A.Erdem Ayhan

Hoşgeldin, keyifli paylaşımlar.
    İmza ayarlarını yaparsan memnun oluruz.
    Rastgele...

3. sazan41sazan

sazan41sazan ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3,5 kilo sazan
    çiftelerli

dostum bende kütahyalıyım aslında porsuk barajında kapıldık bu hastalığa
    sen oralarda herede avlanıyorsun

4. emrah78

emrah78

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    3.500GR AYNALI SAZAN
    merhaba aramıza hoş geldin ilk öncelikle dedigin baraj kastamonudan 50 km. uzaklıkta beyler barajı bende sürekli orada avlanırım çok güzel biyerdir avlanma konusunada gelirsek genellikle mısırla avlanırlar ama biz kendi yaptıgımız hamurla avlanıyoruz ve çok güzel balık alıyoruz yüz oltasındada makarna kullanırız ama yolu bilmiyorsan biraz zor bulabilirsin iyi bir araştır derim ben sora yola çık sora kaybolma oralarda

5. sazan41sazan

sazan41sazan ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3,5 kilo sazan
    teşekkürler oralı arkadaşlar var 2 kişi oradan katılacak benim merak ettğimhiç görmediğimbir yer ve 2 gece koneklayacağımız için hazırlıklı gitmekben genelde kuru mısırla avlanırım ve botla yemleme yaparım orda bunu yapma şansımız varmı dip takılırmı yanı otlumu batakmı dip oltası attığımızda bedava beklemeyelımeğer şamandra daha verimli ise şamandralı oltamı atalım en büyük kaç kg lık balık alıyorsunuz teşekkürler..

6. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    hoş geldiniz keyifli paylaşımlar

7. emrah78

emrah78

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    3.500GR AYNALI SAZAN
    valla orada dip oltasıda iş yapar mantarda dipte kendi yapdıgımız hamuru kullanıyoruz mantarda da makarna dipde takılma olmuyor çok ender şimdiden rasgele

8. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg

s.a. abi bu cumartesi saat 13.30 civarında kısmetse porsuk barajında olcam 4-5 saatlik bi av olcak eskişehire giderken orda 4-5 saat durmayı düşünüyorum oralarda (yol üzerinde) nerelerde durabilirim.Yani kütahyadan eskişehire giderken yol üzerinde durabileceğim yerler nereler ve zemin sallama için uygunmu bilgin varsa yardımlarını bekliyorum abi şimdiden teşekkür edeerim :confused: :confused: :confused:

rastgele...

9. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan

10. sazan41sazan

sazan41sazan ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3,5 kilo sazan
    hoş bulduk gürkan bey kütahyalısın sende porsuğun yerini hiçbir yer tutmaz
    porsuk barajı kenarı benimköy akpınar .(sofcanın karşısı) oyüzden ,eskiden
    ne balıklar vardı porsukta serpme ile bile 3-4 kiloluk sazanlar gelirdi
    porsukta biz incik köyü civarında avlanırdık küspeyle iyi balık verirdi
    şuan nasıl bilmiyorum ama altıntaşı geçince şehitliğin altında bir baraj vardı
    adını hatırlayamadım oradada iyi balık yapardı.

11. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    İbrahim kardeşim, o senin dediğin bundan 15 yıl önceydi, Şu an malesef porsuk kurudu diyebiliriz, neyazıkki eski eskisi gibi balık vermiyor.Şu an kooparatif var ama ağa bile balık çıkmıyor, Bildiğin gibi eskiden yol kenarında balık satarlardı, Şu anda halen var balıkcılar ama, birşey söğlesem belki inanmayacaksın. Bu sofçalı balıkcılar, balığı dışardan getirip sanki bizim barajın balığı gibi satıyorlar. Tabiki su kenarında olunca millette bizim barajın balığı zannediyor. İnsanlar bile bozuldu, barajlarmı bozulmasın, nerde eski dürüstlükler ve dostluklar. Dünya bozulmuş be kardeşim. Dumlupınarın orda bildiğin barajda çalköy barajı, şu an orda av yasağı var yeni balık atıldı. Jandarma sürekli nebötte, Yakaladıklarını güzel öpüyorlar. Saygı ve sevgilerimle.