Hey maasallah, guzel bir elip calismasi, soyle elinizde, arkaniza dereyi ailmis oldugunuz bir fotayuda eklenseydi deyme keyfime. Dahasina rastgele diyor, tebrik ediyorum.
huseyın abı devamındaki resim ve yorumlar aşağıdaki linkte var bu video buyuk olduğu için ekleyememiştim http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11687
kameraman bizim ekibin ızgaracısı aşçısı daha doğrusu fotoğraf makinesinin ile çektik mb bıraz buyuktu vıdeo nun can (canazor) kardeşimizin yardımlarıyla küçültük bu sefer görüntü biraz bozuldu birdahaki sefere kamera ile işallah
yav sabri onu biliyoruz zaten ondan sonrası diyorum üç hafta geçti ses soluk yok hala gitmiyorsan yemlediğin yeri söyle biz gidelimde balıklar yokluğunu hissetmesin
abi nasıl balıktır onlar , öle maşallah resimlere baktım ömrümde görmiyeceğim büyük sazan bir arada ,sizin av mahali cennet abi ya
hımmmm sağlık olsun yav balık okadarda önemli değil sağlık sıhhat ve muhabbet yerinde olsun yeter. hafta sonu izmite gidecekmisin yok şayet sen gideceksen ben gitmiyeyim ikinci olmayı sevmemde
ben gitmiyorum rahat rahat gidebilirsin kısmet nasip işi abicim en kralı gelsin balık yapmadımı hikaye gerisi sana bol şanslar en buyuk sazan senın oltana gelsin
adaşım ne o banamı özendin tebrikler eğlerine sağlik emenetin pazartesi yolda ok kusura bakma geç oldu biraz
he he sana özendim sazan dan haber ver sazandan trofeler başladı mı bursa ve civarında emanet bıran once gelsin sezon bıttı
tebrikler sabri abi güzel balık emeğine sağlık abi bi msorum olacak sezon kapalıyken yaklaşık 400 kılo yem döktük çeşitli avlaklara demiştin av için gittiğinde yeniden yemliyormusun ufak tefekte olsa birde kancaya taktığın mısırlarımı yoksa yemlemeleridemi rakıda bekletiyorsun abi maşallahın var biz terine göre sadece tek balıkla geri dönüyoruz sen maşallah 5-6 parçadaan aşağı balk almıyorsun gibi geldi bana birde fazla olmazsam şunuda sorayım tek iğnemi kullanıyorsun çaparimi abi ben çapari kullanıyordum ama geçenki avda boştakı kanca balığı çekerken tam kıyıya gelmiştiki önümdeki ota takıldı ve balığı kaçırdım o yüzden tek kanca kullanmaya mecburum gibi gelmeye başladı bana buradaki avlaklar için yeniden terikler abi ellerine saplık devamının dah büyükleriyle olması dileğiyle rastgele