SAzan Avı ANkara ÇAMLıdere

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında cnr_06 tarafından paylaşıldı.

1. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Kardeş sen balıkçılığa gönül verdiysen, öcelikle bu işin etik kısmına bir bak, neler yapman gerektiğini öğren, sonra meraya in.

Gelip geçerken uğramış, sırf bu konuda arkadaşını desteklemek için üye olup yorum yapmış arkadaşlar.. Uyanın artık, balıklar tükeniyor, 60 tane sazan yazıktır günahtır yahu.. tebliğde açık: 40 cm ve üzeri, kişi başı 10 adet balık tutma hakkı..

Avcımısınız kasap mı, katil mi?

Eğer yaptığınız bu avla övünecekseniz burası yeri değildir, ayıplanırsınız..:mad:

2. cnr_06

cnr_06 Caner

Ben övünmüyorum sadece bir balık anımı paylaştım o kadr. Kimsenın tebrık etmesınede gerek yok. kimsede kızmasın neden fazla balık tutun dıe. sizde tutsaydınız bırakacakmıydınız. adam bası 5 er tane alıp.banghead banghead

3. halit

halit HALİT DEBBAĞ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm
    Favori Makine:
    spro dxi 430
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan 4,5 kilo turna
    soruyu şahsıma sormuş olsaydın.
    ben çok bıraktım.
    ve hatta en son balığa gittiğim de amerikan levreklerini ve tatlı su kefalini ki kefal gayet güzel di limitin çok üstü olmasına rağmen hepsini suya iade ettim. bu konuda forumdan şahidim de var.
    dolayısıyla benim derdim avlanmak o anı yaşamak.
    ben bundan keyif alıyorum. çok yara almamışsa genelde suya iade ederim. ve adam başı da limit üstü olursa 5 tane balık yeterli diye düşünüyorum şayet aile sayısı 8-10 değilse.
    diyelim ki evde 10 kişisiniz 10 dan fazlasını iade ederim. zaten tek sazan limit üstü ise gayet doyurucu oluyor. bilmem katılıyormusunuz.
    sen gayri ihtiyari av raporunu iyi niyetli sunmuşsun. tebrikler yinede.

4. turna

turna

60 ad. 40 cm üzeri bu doğru değil, Çamlıdere yi bilmeyen inanır, resim yok şahit yok at atabildiğin kadar meydan geniş. bana hiç inandırıcı gelmedi.

Ben de pazar günü Kapulukayada idim 11 tane turna aldın en küçüğü 110 cm idi. Ama malesef fotoğraf makinem kirlenmesin diye evde bıraktım.

5. Atacan06

Atacan06 atacan yıldıztürk

60 tanemi :D kardeşim destekli atın biraz yav :) ve 40 cm üzeri öylemi? o kadar balığı tek tek ölçtünüzmü?? hemde aralıksız çekerken?? :D valla bizde aynı hafta çamlıderedeydik... hiç öyle 60 tane balık çekeni görmedik.. sazanların en iriside 30 cm i geçmezdi.. ben 3 tane yakalayabildim sabahtan akşama kadar.. tatlısu balığı yemediğim için de tekrar geri bıraktım :) yani yalan söyleyecekseniz burası hiç yeri değil ayıptır ya insanın yüzü kızarır 3 kişi 60 tane balık çektik demeye.. marifetmiş gibi burda yalanlarınızı anlatıp midemizi bulandırmayın...!! ayrıca aşağıdaki linkteki grafiğe göre 60 tane sazan otralama 78-83 kg arası geliyor :D neyle taşıdınız bukadar balığı kamyonetlemi?? ayrıca 80 kg balıkla nerden baksan 50 aile doyar :D mahalleye ziyafet verdiniz heralde ;)
    Buyrun sazan boyları ve kg'ları :)

http://a1108.hizliresim.com/11/8/3/11898.jpg

Son düzenleme: 8 Ağustos 2011
  6. cnr_06

cnr_06 Caner

Arkadaşım seni inandıracak değilim, 60 tane tutum işte boylarını öçmedim. Sen tutamadıysan o senin sansızlığın.

7. Atacan06

:laughing: ee ölçüm hepside 40 cm üzeriydi diosun bak üstte yazmışın :D tamam hacı anladık biz seni :D yorma kendini daha fazla ;)

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Üşenmedin he mi?:eek::p

Ama iyiydi, insanın keyfine keyif katıyor.;)

9. Atacan06

valla üşenmedim nuri abi hiç sıkılmadan yazdım :)

10. halit

halit HALİT DEBBAĞ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm
    Favori Makine:
    spro dxi 430
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan 4,5 kilo turna
    :) ne diyelim.
    rastgele :):):)

11. A.Erdem

A.Erdem Ayhan

3 igne yasak mı diye sormuşsun, ava çıkmadan sirküleri okursan gerekli bilgilere ulaşabilirsin.
    Burada hiçbirimiz birbirimize birşey ispatlamak için bulunmuyoruz, aksine bilgilerimizi arttırmak, hatalarımızı düzeltmek için buradayız.
    Siz tutsaydınız bırakacak mıydınız demişsin, EVET buradaki pek çok arkadaşımız limit altı balıkları bırakıyor, biz bırakmazsak yarın çocuklarımız limit altı balık dahi bulamayacak...

12. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

60 balığı birde temizlettirecek yevmiyeci lazım :D + 80 kg balık vay bea:D + ermenek hes baraj göletinde 5 m lik ermenek gölü canavarı var:D :D

13. ozanyurt

ozanyurt OZAN YURT

Favori Makine:
    SHAKESPEARE MEDALIST
    En İyi Avı:
    YAYIN 2,5 KG
    Öncelikle Bu ve bundan sonraki avların için kısmetin bol olsun dmek istiyorum, Ancak saat 05:00 - 18:00 saatleri arasında 60 sazan almak pek öyle kolay iş değildir. Ben 2 gece geçirip 4 Sazanla döndüğümüz zamanları da bilirim. Yanlış anlama sakın ama onlar israil sazanı olmasın?

14. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    oymagını bulduktan sonra tutulmayacak diye birsey yok ben inanırım 60 sazan tutuklarına. yeterki oymagını denk getir tutulur bu sayıda sazan yalnız standart boyutta cıkar irili ufaklı cıkmaz genelde hepsi aynı boy sazandır cıkanların.

15. ozanyurt

ozanyurt OZAN YURT

Favori Makine:
    SHAKESPEARE MEDALIST
    En İyi Avı:
    YAYIN 2,5 KG
    Bahsi geçen mevki bilenler tarafından iyi biliniyor oymak falan hikaye olta reeling ile 60 sazan alanın alnından öperim. Sizin bahsettiğiniz oymakları iyi bilirim erzincandayken suya girip elleri ile tutarlardı.

16. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    çamlıdere barajını çok iyi biliyorum gidenleride duyuyorum 2 tane kol kadar 60 parçada el kadar aldık diyenler çok var maalesef kelebekleri alıkoyuyorlar ve denetim yada herhangi bir şekilde uygulama yok, bilseler tutmamaları gerek hem onlar yavrular hemde daha büyük balıklar alabilirler, yazık oluyor ama elden ne gelir limitaltı alıkoyan çok, bu konuda çözüm üretmek lazım:(

17. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    bilen biliyor maalesef sazanların çoğu bir karış 40 cmnin üzerinde yazmış doğruysa ben bırakırım bu işi.....:mad:

18. ponçzo

ponçzo burak yazıcı

60 tane vardı saymadım:)))))):)) palavra olduğu burdan siz hiç amatör balşıkçı gördünüzmü tutuğu balığpı saymayan

19. cnr_06

cnr_06 Caner

Arkadaşım kümseyi inandıracak değilim. O gün saymadık kac tane tutugumuzu ortalama 60tane vardı bu 50 tanede olabılır 70 tanede. Tutmus oldugumuz balıkları KÜSBEYLE tutmadık. Cİvciv yemi ile hamur hazırladık Yaylı oltalarla taktık.Civciv yemine cok gelıyor dedıler bizde onu denedık.TEKRAR SOYLUYORUM KIMSEYI INANDIRACAK DEGILIM. 60 TANE BALIK TUTTUĞUM İÇİNDE OVUNMUYORUM. BEN BALIK TUTUMAYI SEVIYORUM SADECE BU.

20. ponçzo

ponçzo burak yazıcı

kardeş ben sana övünüyorsun demedim sadece bu şek,ilde palavra atmaya neden gerek duyuyorsun sen 60 tane tutuk diyorsun ortalama ve bölgeyi bilen diğer insanların dedikleri ile senin dediklerin tutmuyor diğer insanlar 3 tane 5 tane limit altı tuarken sen hem limit üstü balık tutyorsun hemde 60 tane bunu n inanılır bir yanı varmı şansım var diyeceksin yada ustasıyım diyeceksin o kadar 60 tane balık yakalana bilen bir yerde şans ve yahut ustalık ne dersen işte illaki bir kaç kişi daha çıakrdı 10 tane tutan ama kim gitmişse yok tutanda bikaçtane ufak tutmuş işte demekki orda dediğin gibi balık yok yazmamada gerek yok yuakrda arkadaşlar izahını güzelce yapmış 80 kilo balık yani :)