SAzan Avı ANkara ÇAMLıdere

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında cnr_06 tarafından paylaşıldı.

1. roster

roster hayati

yıllardır sazan avı peşindeyim ufak sazan büyük sazan nasıl yakalanır çok iyi bilirim arkadaşımızın tarifi yaylı oltaya büyük sazan gelmez gelse bile çok büyük bir tesadüf olur türkiyenin hemen hemen her yerinde balık tuttum ve yaylı olta ile balık avlamak amatör balıkçılık değil arkadaşların da yazdığı gibi katliyamdır balık tutmayı seviyorum demiş arkadaş evet her amatör balıkçı balık tumayı sever ama yiyeceği balıktan fazlasını zaten tutmaz çünki iç sularımız bilinçsiz avcılık nedeni ile balıksız kaldı hemen hemen hiç bir yerde balık yok gibi bu yazıyı kimseyi rencide etmek için yazmadım herkeze selam
    not : arkadaşımız yasakmı diye yazmış hemen alınıp kızmağa gerek yok
    yasak değil diye sudaki bütün canlıları yok etmeğe de kimsenin hakkı yok .

2. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Arkadaşlar cumartesi günü ben kefal avına gittim. Benim diğer arkadaşlarda çamlıdereye sazana gittiler. Orada sakaryadan gelen bir grubun yaklaşık olarak 30-40 adet dip oltası attıklarını ve tam olarak 3 un çuvalı balık çıkarmışlar ama irili ufaklı. Limit altıda var limit üstüde. Durum vahim yani, bahsettiğim kişiler muhtemelen satıyorlar çünkü 3 gece kamp kurmuşlar.

3. çamlıdere sezonu kapatmış

1 Eylül gecesi saat 2;00 den öğlen 12:00 ye kadar aynı barajda, buğra köyün dibinden olta salladık. Benim tek iğneli dip oltalarım vuruş bile almadı. Arkadaşlarım yaylı oltaları ile 3 limit altı yakaladı. Etrafımızdakilerin durumu da aynı idi. Birkaç hafta öncesinin bereketli av hikayeleri anlatıldı durdu. Hayırlısı dedik ve döndük. (Düzce'li Yavuz)

4. cnr_06

cnr_06 Caner

Peçenek köyü yakınlarında tut derım yada akarsuların bıtıgı yerlerde...

5. karapilot06

karapilot06 murat solak

sazan avı

arkadaşlar sayfada yenıyım sazan avına gıtmek istıyorum bı kaç arkadaşdan duydum karaova barajına gıt ediler nasıldır balık sazzan varmıdır ve ne tur malzeme kullanıyosunuz bılgı verırsenız sevınırım gıdecemıze deysınnn.. ıyı gunler..;)