öncelikle arkadaşlar bir tavaya bolca sıvı yağ konulur ve altı yakılıp kızdırılır bu arada başka bir tencerede su kaynatılır.Kızdırılan tavaya en ufak boy delikli yüzük makarna ilave edilir ve kavurma işlemi yapılır.Makarnaların rengi deişmeden yani tam kızarmadan alınarak kaynayan tenceremize ilave edilir ve iki dakka kaynayan tencerede tutulur kevgirden geçirelerek hiç bi işleme tabi tutmadan sıcak sıcak torbalanır.Bu şekilde yaptığımız makarna lastik gibi olur ve kolay kolay kancadan düşmez.Afiyet olsunnnn
yok üstat ben bu şekilde bu sene süper balık tuttum makarnalar bol yağlı ve lastik gibi oluyor bu tarifi bi balıkçı abimden aldım ve neticesini aldım farklı bi yöntemi varsa sen de konun altına yazabilirsin millete bi faydamız dokunsun.
Benim imza ayarlarında bu konuda gerekli başlıklar var fakat yağda kızartılmış olanını ilk defa duydum bunu deniyeceğim her zaman açık olmak gerekir her tarif ayrı bir fayda sağlar ekleyecek başka bir şeyim yok zaten uzun uzun yazmıştım senin konun dikkatimi çekti denemekte fayda var.Bol balıklı avlar dilerim.
üstat dene pişman olmıyacaksın bende makarnaya ufak balık gelir zannederdim mısırla önümü yemledim olayada bu hazırlamış olduğum makanadan tak tım sonuç süperdi hatta en son gittiğimde 9 rane 1 er kg sazanlar aldım benden başkada balık tutan yoktu
Paylaşım için teşekkürler.Bende Sazan için Makara hazırlanışı diye okumuştum girmeden. Şaşırdım birden
Tarif için teşekkürler de, burası deniz için yemler bölümü. Ondan sonra bilmeyenlere denizde sazan aratmayalım... Konuyu yerine alıyorum...
flazer bisey sormak istiyorum, akarsularda balık yemleme nasıl yapılmalı mesela ben manisada gedizde avlanıcam, ve akarsu yemler suruklenmez mi? bu arada ben anadolu uni. yuksek lisans ogrencisiyim 2004 ten beri ordayım eskisehirli oldugunu gorunce solemek istedim