Sazan Avı Nihayet Başlıyor

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında haakaan tarafından paylaşıldı.

1. dovet

dovet buğra

limit 40 cm üstü ve adet sayısı 6? 7?

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    40 cm ve 10 adet olsa da, limiti doldurmadan ziyade ihtiyacımız kadarını almayı tercih etmemiz daha uygun olur;)

3. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Hakan kardesim evet senin de dedigin gibi sazan avi basliyor...Ve ben de senin gibi cok umitliyim henuz siftahi yapmadim ama ilk firsatta gidicem ve sansimi deniycem;)Bildigim bazi göller var ankarada ama tam istedigim kadar deil o yuzden yeni konu actim sitede ama cevap gelmedi henuz:)Asil asik oldugum balik turna ama turnayi ankarada bulmak su gunlerde imkansiz gibi:(O yuzden ben de sazana yoneldim arastiriyorum guzel bir avlak yeri bulursam buraya da yazarim sitede yeniyim henuz ama dostluklar kurmaya calisiyorum balikcilik cok buyuk bir camia:)Ve en buyuk hobim de bu:)Hepimize rastgelsin...

4. sofi-5454

sofi-5454 Metin

Favori Kamış:
    REMİXON VE KARBON ÇELİK SOPA
    Favori Makine:
    DAİWA,REMİXON
    En İyi Avı:
    TURNA 3KG.
    bereketiyle başladık

mrsparkle Ustalarım bu sezonu bulgaristanda açmak nasip oldu sazan avı bereketli başladı balkanlara türkün adını yazdım işyerinden yazdığım için fotoları yayınlayamadım devamı gelcek inşallah.....Bütün ustalarıma rast gele :)

5. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    sevgili dostlar ve abilerim . 3 defa sazan avına gitmeme rağmen üstelik faklı avlaklar ( geçen sezon hepsinden iri balıklar tuttum ) fakat tuttugum balıklar hep limit altı . neden böyle diye çok düşündüm . sanırım bu sene herşeyi havanın soğukluğuna bağlamaya devam edeceğim :) sular aşırı yüksek ve daha tam ısınmamış . ama denemeye devam ayın 1 i itibaren Kayseride yasak bitiyor . asıl sağlam avlaklar orda birde oraları deneyeceğim . herkese rastgele

6. REİS_

REİS_ KADİR CAN

Favori Kamış:
    ALBA-BLUE FİSH
    Favori Makine:
    REMİXON
    En İyi Avı:
    AYNALI SAZAN : 4.700 GR.
    benim kanaatim bu sene su seviyesinin daha çok olması sazana yayılım alanı sunmakla beraber barajlar ve göller haddinden fazlasıyla otlu ve bizim yemlere burun kıvırmasını sazanın oltaya nazlı gelmesini bu nedene bağlıyorum.
    dolayısıyla bütün avcılar için en verimli av zamanı bu aylarda gece avı bir nebze olsun gündüze nazaran iyi olur.

7. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    **** kadir bende sana katılıyorum sanırım bi 15 - 20 günü daha var tam randuman almak için ben ağustos sonu gibi çok ümitliyim . ne olursa olsun gece kalmanın keyfi hiç bir şeyde yok :)