Olayı sen zaten özetlemişsin Nuri kardeşim, raporu açan arkadaşımız geçen yıla ait diye not düşmüş, yaman bir çelişki içeriyor.
balıktan ve tutulduğu tarihten haberim var ben kısaca olayın özetini anlatayım... av yasağı başlamadan önce tutulmuş bir balık mısır ekmeği ile tutuldu...orası balıkçı tezgahı değil...orası çay ocağının önü arkadaş tutmuş balığı havasını atıyor buna da hakkı var bence...
Arkadaki görüntü kalkan falan değil arkadaşlar, nasıl benzettiniz iki dakikada. Balık bile değil. Hatta organik değil.
Çaycıların kullandıkları, üstü kapaklı ama çayı dağıtmak için kapağın bir tarafının açık olduğu çay tepsilerinden o.
Aynısı olmasa da, bunun gibi diyeyim. Bunun kubbe gibi değil de konik gibi olanı. Bu da bir başka versiyonu.
Peki bu ne? "Valla Sennur ablam benzetince ben de benzettim" Çay tepsisi olduğu kesin mi? Ben değil, benzetemeyenler soruyor veya sorabilirler.
Valla ballinin dediği gibi çay tepsisi olduğu da su götürür ama organik olmadığından kesinlikle eminim. (bu arada konu sahibi balliyi benzetmezse iyidir.)
Nutkum felan tutulmadı canım abim sadece gidişatı takip ediyorum, doğruluğuna inandığım her şeyin her zaman arkasındayım, yanlışım var isede gerekeni yapar özür dilemesinide bilirim evelallah, lakin sen sen ol şu genç kardeşlerimize fazla takılıp anlayamayacakları şakalardan yapma, ben seni onlara anlatmaktan yoruldum herhalde böyle duruma düşmüş 4. 5. arkadaşımıza özelden seni anlattım, tabii olarak sende haklısın, nasılsa kardeşin burada