YEŞİL GÖNEN AVCILIK ATICILIK VE AMATÖR BALIKÇILIK DERNEĞİ nden duyrulur tüm sazan avcılarını 1 temmuz 2007 pazar günü GÖNEN barajında derneğimiz tarafından düzenlenen balık avı yarışmasına tüm sazan avcıları davetlidir. ilgi duyanlarla site üzerinden haberleşelim
selam mesajını forumda güncelleyebilirmisin selam sana ey güzel haberci şu yarışma ne zaman başlayacak koşullar kurallar nelerdir katılım nasıl ollacak bi bilgi,lendirsen bizi diyorum türkiyeye böyle bişey şart
Selam Arkadaşlar, İlk kez Türkiye'de sazan avı yarışması teklifi gördüm ve çok mutlu oldum! Bu yarışmalar profesyoneller için veya amatörler de katılabilir mi? Umarım iyi seviyede yarışmacılar katılır.
arkadaşım deniz otobüsü ile bandırmaya 2 saat oradan da gönen 45 km. irtibat için cep tel. 0532 4600034
amatör profesyonel ayrımı yok katılırsanız çok memnun olur her türlü konuda yardımcı olurum irtibat için cep tel. 0532 4600034
1 temmuz pazar günü saat 08.00 da başlayıp saat 15.00 da sona erecek VİRA firmasının sponsorluğunda olacak iki kategoride en büyük balık ve en çok balık ödüllerde tatmin edici güzellikte altın gümüş bronz madalya haricinde özel yapım DAM makine kamış vs. irtibat için cep tel. 0532 4600034 burada her türlü konuda yardımcı olurum selamlar
arkadaşlar şunu söylemeyi unuttum avatar resmimdeki tam 15 kg. gelen aynalı gönen barajında yakalandı
avlak gönen barajı deniz otobüsü ile bandırma 2 saat bandırma gönen 45 km. avlak yolu asfalt olup gönen e 35 km. sabah 08.00 15.00 arası 1 temmuz pazar günü yapılacak sirküs kuralları geçerli olup yarışmacılar 2 olta ile yarışmaya katılabilecekler katılırsanız çok memnun olurum.
özel işlerim nedeniyle yurt dışına gidiyorum yoksa kesin katılırdım bir dahaki yarışmaya artık bu yarışma ile ilgili konu bundan bır ay önce açılsaydı katılım çok daha buyuk olurdu,hatta türkiyede mevcut butun amatör balıkçılar forumlarında da olabılırdi dostluk,arkadaşlık paylaşım adına bu tür yarışmalar biz sazan balıkçılarına her zaman faydası olucağını düşünüyorum madalya ve hediyeler bahane sazan balıkçılığı üzerine yapılan ilk yarışmaya katılamıyacak olmama rağmen nedense bır heyecan bastı şımdiden yarışma sonuçlarını ve resimlerini bizimle paylaşırsanız memnun olucaz rastgele
Evet. Ben de katılamayacağım. Böyle bir organizasyon en azından bir ay önceden ilan edilmeli. Hazırlık yapmak lazım. Ayrıca sazan yarışması için çok kısa süredir. Sazan yarışmaları en azından 72 saatlik yapılır,yoksa yarışma değil,tanışma toplanması olur... Selamlar ve RASTGELE !
İnşallah güzel bir ortam olur. Arkadaşların dediği gibi konu biraz daha erken açılmış olsaydı katılım daha fazla olurdu. En azından ben gelirdim. Herkese bol şanslar. Rasgele.
zaman aydın abi tamam organizasyon ama diğer arkadaşları dediği gibi zaman çok az en azından 48 saat olmalıydı diye düşünüyorum ve net kurallar bildirilse mesela dip oltasıylamı tek iğnemi canlı yep serbestmi yemleme için aparat düzenek serbestmi gibi hani sonra fransızların 2000 de yaptığı yarışmadaki gibi herşey süpriz gelmesin katılımcılara bu arada gönen tahmınen uşak'a kaç km nerden kestirme gelebiliriz ben tek gölmarmara yolunu biliyorum balıkesir'e
selam arkadaşlar öncelikle anladığım kadar sizlere yarışma ile ilgili yeterli bilgi veremediğim anlaşılıyor kusuruma bakmayın yarışma çok güzel geçti ayrıntılı bilgi ve foto larını sizlere ulaştırmaya çalışacağım.Ancak şunu bilin burada sazan için av a her zaman hazır bir arkadaşınız var gelmeyi düşünürseniz haberleşelim.ayrıca konuya ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler.
bizde sana teşakkür ederiz davetin için umarım ilerleyen zamanlarda görüşürüz fotolarını dört gözle bekliyorum avlak nasıl bi yer çıkan balıkların genellemesai nasıl birinci olan kişinin avlanma yöntemi ( yem,olta tipi, balık aldığı saatler) gibisinden bilgiler verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler