En son balığa gitmemizden üç hafta geçmişti ve üç haftadır bugünü bekliyorduk. Bir taraftan balıkta olmanın hayalini kurarken bir taraftanda meteorolojiyle iç içeydim. 2 günlük bir kamp düşünüyorduk ve işin ucunda hasta olmak vardı. 14 ekim perşembe günü hazırlıklara başladık, olta çantamı açtığımda birtakım eksikliklerin olduğunu farkettim. Derhal malzemecime giderek bunları tamamladım. Yanımda yeni balığa başlayan öğretmen arkadaşım ve ekibimin değişmez adamı dayıoğlumuda alarak 15 ekim cuma akşamı yola çıktım. Yol boyunca yağan yağmur biraz bizi ürkütmüştü. Gece saat 00,30 da avlağımıza ulaşmıştık. Yağan ince bir yağmurun altında hemen çadırımızı kurduk. Bu arada dayıoğlu avlağa sapanla yemleme yapıyordu. yemimizi hazırladıktan sonra 9 adet oltayı su ile buluşturduk. Cumartesi öğlene kadar sadece 6 adet vuruştan limit altı 3 sazan alıp suya iade ettik. Canımız sıkılmıştı ama yapacak birşey yoktu ve önümüzde epeyce vakit vardı. Dönüş pazar öğleden sonra gerçekleşti. SONUÇ: TAKIM: 9 ad. TEK İĞNELİ DİP OLTASI( Yemleme Sistemli)-2 ad. 6mt. Alba star göl kamışı YEM: Mısır AVLAK: MEMLEKETİME CAN FEDA DURUM: 7 ADET LİMİT ÜSTÜ SAZAN ALIKONULMUŞTUR. 25 CİVARINDA LİMİT ALTISAZAN İADE EDİLMİŞTİR. Yine göl kamışı ile yakalanan çok sayıda kadifede suya iade edilmiştir. ÇAY KEYFİNE DİYECEK YOKTU DOĞRUSU İŞTE ACEMİ BALIKÇI ÖĞRETMEN ARKADAŞIM SUAT GÖL KAMIŞINI KULLANIŞI ÇOĞU USTA BALIKCIYA TAŞ ÇIKARTIR. DAYIOĞLU HAYRETTİN işte avımızdan kesitler BUDA BEN HEPİNİZE RASTGELE ARKADAŞLAR
Kemal abi iade ettiğiniz sazancıklar için çok teşekkürler. Bu işin keyif tarafından tad aldığınız çadırınızdan ve kampınızdan belli. Çok daha iyi avların sizinle olmasını dilerim.
Abi manzara 10 numara, demleme çay ne kafa yapar sazan kokusuyla iyi havaların tadını çıkarın... Rastgele
Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ediyorum... Doğayi Seven Bütün Arkadaşlarla Gönülden Selamlarimi Yolluyorum.
Sazanlar oldukça güzel, meraya diyecek yok zaten sırf o manzarayı seyretmek için bile Ankaraya gelebilirim. Tebrikler.
Sigarayi Birakma Noktasinda Gerçekten Ciddi şekilde Düşünmeye Başladim.. Yorum Yazan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum
Arkadaşlar Sigarayi Birakma Noktasinda Son Karari Verdik. 2 Aydir Içmiyorum.20 Yildan Sonra Gerçekten Kerdimi Mükemmel Hissediyorum. Darisi Başiniza.
Heyyt be abim. ilede sazan olsun, ister çamurdan olsun.. tebrik ederim, iade ettikleriniz için de teşekkürü borç bilirim.. daha bereketli avlarınız olsun...