olta: alba star 3233 leader yem: Solucan, Boili ,Mısır Av arkadaşım Osman Kardeşim ile tüm hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra akşam üstü avlak bölgemize doğru yola çıktık. Genelde gece avı yapmayı tercih ediyoruz Çünkü gece oldukça iri sazan alıyoruz. 3-5 adet oluyor ama hani derler ya 'Az ama öz' Akşam üstü avlak bölgemize vardık oltalarımızı suya saldık. İlk vuruş 20 dk sonra oldu. 700-800 gr kadar bir sazan aldık. İlk balığı suya salmadım çünkü siftah olduğu için. öyle bir inancım var. İlerleyen zamanlarda art arda ziller çalmaya başladı. Balık tutuyorduk fakat kafamızdaki limite uygun balığı hala alamamıştık. Nihayet akşam 09:30 civarı ilk balığımızı güzel bir mücadelenin sonunda aldık. Gece 12:00 a kadar 2 tane daha balık aldık. bunlar bizim için yeterliydi. Diğer tuttuğumuz balıkları kafamızdaki limite uygun olmadığı için suya saldık. Tabi ki ilk tuttuğumuz balığı da Güzel bir av oldu. Eğlendik kafamızı dağıttık. Daha sonra gönül rahatlığıyla evimize döndük. ( Balıkların ebatını kola şişesi ile karşılaştırdığım için tüm üstatlardan şimdiden özür dilerim. Metre Osman kardeşimde kaldığı için bu yola başvurmak zorunda kaldım. Amacım balıkların limit altı olmadığını ispatlamaktı.)
ne balıkları nede kola şişesini görebiliyorum ama balıkların limit üstü yakışıklı balıklar olduğuna inanıyorum tebrikler