Arkadaşlar Sazan İçin Nasıl Bir YEM ve Nasıl bir Olta Düzeneği Kullanmalıyım.Sitede Dolaştım bilgiler var ama pek fazla detaylı bulamadığım için konuyu açtım (sorun yaşanırsa kapatabilirsiniz ) Şimdiden Fikirleriniz için teşekkürler
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8111&highlight=sazan Buyrun bu linkte işinize yarıcak hersey anlatılıyor.Rastgele
ustaların ustası abi sazan için olta yapmak için ilk önce 40 lık uzun bir misine yapmak sonra o misinelere küçük beden bağlamak örneğin çaparada çıkan küçük bedenler için sonra bağladığın bedenlere 1 veya 2 numara kanca bağlarsan iyi olur sonra kmisinenin en alt kısmına 50 gram kurşun bağla gelelim yemlere:kuru mısırı daha çok tavsiye ederim çünkü bunları dedemden öğrendim 25 senelik balıkçıdır solucanı mart nisan aylarında kullan tavsiye erderim bol şanslar rastgele
kardeş bence en idaeli tek kanca ve fırdondunun userinede bi tane gezer kursun her yerde iş yapar bide sazan için su hazır kuspeler satıyorlar 4 kancalı olanlardan bir iki tane al oda işini gorebilir yem olarak ise ; haslanmış veya kuru musır farketmez ve solucanda heryerde iş yapar bence bide biliyosan kendi hasırladıgın hamurdan da yemlersen ve kancanada takarsan iş yapabilir.