Cengiz ; Bence de ağzına sağlık. Fakat dikkatli ol. Eskişehir'den bir dostumuz özelden "SİYASET YAPACAKSAN MECLİSE GİT" diye ikazda bulunabilir.
... hüseyin abi'ye şiddetle katılıyorum gerçekten çok güzel bir akıl ve ancak aydınlık bir kafa bunları yazabilir. insanların memleketini işgal edip, 1 milyon ıraklıyı katledip, kadınlara tecavüzü çocuklara misket bombalarını o topraklara kimyasal silahları reva görenler hala orada bu katliama son hız devam ediyor ama ne mutlu ki orada çok güçlü bir direniş var ve artık kazanma sinyalleri veriyor artık. 'abd' VİETNAMDA olduğu gibi dersini alacak ama uslanmayacaktır. eğer birgün benim memleketime böyle birşey yapmaya kalkan biri olursa en öne bakın ben orda olacağım. Din dediğimiz olgu temelde toplum mühendisliğidir toplumu dönüştürmek için vardır. Ama bağnaz kesimler beyinlerinin gerekli yüzdesini kapasite dışı bıraktıkları için onların anlamasını beklemek zaten saflık olur. Sazanlara yazık ki bu gibi insanlarla aynı gezegeni paylaşmak zorunda alıyorlar!
muharrem abi yakışmıyor durup duruken eskişehirlileri tahrike zorluyosunuz helal olsun bu kadar mı olur
Her zamanki gibi anlamadan dinlemeden bilmeden gene çakmışsın Mehmet kardeşim Ne meraklısın bana laf sölemeye. Buyur söle dinliyorum
sazan insan yermi başlık konu yine gelmiş eskişehir yaşını başını almış adam yine bize laf atıyo arada sanada patladık kusura bakma
giderdim de orada kontenjan sınırlı ulkede siyaseti 500 kişiye bırakamyız dimi. bid eokadardasiyasi sayılmaz yahu sözlerim. örkeleniyom fazlasıyla böyle olaylara. ayarı kaçırıyom aradabir de. ama sözlerimin ardındayım:=)))
Sevgili Mehmet'cim. Dostumuzun bana gönderdiği "msn" mesajını o tarihden beri silmedim. Senin ise alınmana hiç gerek yok Mehmet'cim. Konu sadece o kişiyi ilgilendirmesi gerekir, öyle değilmi? Ben hiç bir konuda , lehde veya alehde , hiç bir kelime karşılık vermeden; Sadece benim AVATAR resmime kızarak sözlü sataşmada bulunan bu dostumuza karşı bir atıfda bulundum Mehmet'cim. Sakın ola sen ve diğer hemşerilerin üzerine alınmasın. O Kendini bilir.
Yörük dediğin adam 1961 doğumlu Mesajlar da hitap şeklimize biraz daha dikkat etsek daha iyi olmaz mı sence de _?
Şu anda o arkadaşımız aramızda yok banlandı olmayan birine taş atmanın da anlamı yok kimin alınması gerekiyo eskişehirli arkadaş diye bi genelleme yaptınız umarım anlatabilmişimdir saygılar