Sazan, sadece sazan

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında nejat vardar tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    selam bilal

kavacık yada levent den alırız seni. kesin buluşma yerini önümüzdeki hafta belirlicez, özelden numaranı yazarsın, haftaiçi ararım seni ;)

2. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Arkadaşlar, size av yapacağımız yeri kısaca tarif edeyim;

Avrupa yakasında oturanlar da Kavacık'ı bilirler. Kavacık'a gelince sağ tarafınızda Acarlar benzin istasyonu var. O tarafa dönün ve tabelalardan Polonezköy yolunu takip edin. Sanırım pekçoğunuz zaten Polonezköy'ü biliyorsunuz.;) Polonezköy'ün içinden geçince yol sizi 4-5 kilometre sonra Cumhuriyetköy'e getirecek. Cumhuriyetköy'e gelince yolun sol tarafında ekmek fırını, bakkal ve kasap sağ tarafınızda ise Beyazbahçe isimli yemek alanını göreceksiniz.Yine Beyazbahçe'nin yanından sağa Alemdağ istikametine giden yol var. O yola dönün. Yaklaşık 2 km sonra önünde at heykeli olan ''Baraj Piknik Alanı'' tabelasını görünce içeri girebilirsiniz. Geldiniz demektir. Kavacık'tan itibaren buraya kadar 15 km. yol gelmiş olacaksınız. Arabasız gelme şansınız çok zor. Polonezköy'e otobüs-minibüs çalışmıyor. Ancak Alemdağ'da gelinebilir.

3. kuzeykan

kuzeykan orhan

Favori Kamış:
    SHAKESPEARE
    En İyi Avı:
    EŞKİNA..3.750 GRAM
    selam arkadaşlar sazan organizasyonuna benide eklermisiniz lütfen teşekkürler

4. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Hep İstanbul, şehir dışından katılan arkadaş yokmu.. :rolleyes: Sennur abla birde isimlerin karşısana şehirleri yazarsan çok güzel olur derim.

5. nejat vardar

Eklendiniz:)

1- Aytekin ve eşi
    2- Sennur hanım
    3- Ben, adaşım ve diğer komşum Arif[/quote][/quote]
    4- Ercan - Balık kurdu ve arkadaşı Atilla
    5- (Kedi) Kazım
    6-Umut Keskin ile arkadaşları Günay ve Erkan
    7- MaviSever(Bilal)
    8- Eozsoyeri (Erdem)
    9- Orhan-(Kuzeykan)

Gelecek misiniz?;)

6. Merhaba,
    Ya bu organizasyonlara katılmak isterim bende, ama daha önce balık bile tutamadım :) boş attım boş çektim.. ekipmanım yetersiz kalıyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.. Hepsine yetişemem biliyorum ama katılamayınca da üzülüyorum.. :( size ii eğlenceler diyim rastgele diyim..

7. nejat vardar

Katılmaya karar verirsen haber ver. Size uygun bir takım hazırlarım sevgili kardeşim. :) Biz de her attığımızda dolu çekmiyoruz üzülme. Gelirsen, en azından sazan avında nelerin kullanıldığını görmüş olursun.

8. Nejat Abi,

Eğer ki bana almam gereken şeyleri söylerseniz bu bir haftada toparlamaya da çalışırım. En azından çantamda ve yanımda olması gereken şeyleri listelerseniz hemen temin ederim, ilk kez balığa çıkcam birileriyle:) Ve cumartesi günü de istediğiniz yerde beklerim. Tek geleceğim içinde eğer anadolu yakasında araçsız arkadaş varsa alabilirim. İsteyin hizmette ederim en ufak ben olacağım galiba:)
    Not: Balık tutmaya yeni başladığımı belirteyim. Sonra sorularımla orda kimsenin canını sıkmak istemem. Hoş benim soracağım sorular tahminimce güldürür sizi ama olsun..Hatta yol boyu bana yapmam gerekenleri anlatacak bi abiyi alırsam önceden kafasını şişiriyim ki en azından bir kişi telef ediyim..

Eğer bu her koşula rağmen gene gelmemde sorun yoksa listeye beni de ekleyebilirsiniz. Ajandama not ettim bile. 29 Ağustos'u..

Son düzenleme: 21 Ağustos 2009
  9. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

Arkadaşım merak etme sen bu forum ne adamlar gördü ne organisyonlar geçirdi o adamlarla, hiç bişey omadı(o adamların başıda ben olmak kaydıyla)işin güzel tarafı acemilikte yanlız olmuyacaksın(başta gene ben) sazan avcılıgı zor ve bir okadarda zevkli bir avcılıktır bildiğim kadarı ile ve bu organisyona katılma fırsatın varsa kacırmamanı tavsiye ederim.Ustalardan öğrenebileceğimiz cok sey var...

10. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Senden çok daha ufaklar da olacak abi :)

11. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    umutcum araçlardaki yerlerimiz tamamen dolmuştur.

gerekli telefonları hafta içi veririm;)

12. Yapma yaws:) o zaman ben ustamı buldum karar verdim senin çırağın olacağım :):)

Teşekkürler gerçekten katılacağım bu organizasyona.. Ama gene de elimde boş gitmek istemiyorum.. En azından öğrendiklerimle orda uygulayabileyim..Sağ olsun Nejat abi ben takım veririm dedi ama gene de işte ne giyiyim ne alayım bilmek istiyorum :) valla ne yalan söyliyim heyecan bile yaptım dün ki çocuk gibi.. O yüzden Birinç arkadaşı anlıyorum :)

13. nejat vardar

Sevgili Kutay kardeşim listeye eklendin bile.:) Arkadaşlarımızın tümü soracağın sorulara zevkle cevap verecektir.;)
    Kamış-makina 0.35 misina, sazan için iğne, kıstırma ve normal 60-100 gr arası kurşun. Fosforlu Işık takılan şamandıra, fosforlu ışık, makas, pense çantanda olması gerekenler. Tabii yemi unutma;)
    1- Aytekin ve eşi
    2- Sennur hanım
    3- Ben, adaşım ve diğer komşum Arif[/quote][/quote]
    4- Ercan - Balık kurdu ve arkadaşı Atilla
    5- (Kedi) Kazım
    6-Umut Keskin ile arkadaşları Günay ve Erkan
    7- MaviSever(Bilal)
    8- Eozsoyeri (Erdem)
    9- Orhan-(Kuzeykan)
    10-Kutay

Kutay kardeşim unutmadan yanında montr-ceket gibi gece serin havadan korunacağın giysi bulundurmalısın.

Son düzenleme: 22 Ağustos 2009
  14. Mesaj arasında kaybolmadan tekrarlıyım..

Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar varsa bende alabilirim tek geleceğim nası olsa.. En olsa olsa biri gelir belki benle arabanın gerisi boş :)

Bu arada Nejat Abim beni de eklersen listeye memnun olurum

15. nejat vardar

Kutay kardeşim ihtiyac duyan arkadaşlar mesajını okuyunca seninle irtibat kuracaklardır sanırım

16. MaviSever

MaviSever Bilal

Sahi, orada gece ilerleyen saatlerde uyuma (pes etme :D ) durumu oluyor mu, merak ettim. Ben de ilk kez gecelemeye gidiyorum da. Üstümüze mont dışında da birşeyler alsak abartmış olur muyuz?

17. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Kesinlikle olmayız,hatta bir de bere öneririm :) sabaha karşı su kenarı ciddi soğuk olur.

18. MaviSever

MaviSever Bilal

Erdem Gitar da getiriyor musun, keyifli olur. Hem müzikten hoşlanan sazanlar vardır belki :rolleyes:

19. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Öyle olurdu da abi ,ben arabayla gelmiycem o yüzden taşıması biraz dert olur bana :( hatta iki olta mı götürsem diye düşünüyorum :)

20. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

herzamanki gibi yaptın iç organisyonu doldurdun araçları:)hareket saatini ve guzargahıda belirlersin abi hafta içi detaylı konusuruz...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.