öncelikle herkeze merhaba; ne zamandır sazan ekipmanları yatmaktan pas toz tutmuştu şu haziran gelsede sezon açılsa bizde bi pasımızı atalım die iç geçiriyorduk buralarda yenilenme yapılmış büyütülmüş bir gölete gittik hem zemin etüdü yaptık hemde pasımızı attık çok özlemişim gerçekten herzaman ki gibi av arkadaşlarım ahmet ve osmana teşekkürler. avda hiç balık avlanmamıştır zaten amacımız oltaları suya buluşturmaktı. iyi seyirler... Uploaded with ImageShack.us tabi ben aceleyle alarmlarımı unutunca alarmsız bi sehpa kurmak zorunda kaldım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Manzara Harika. Bende Bir Hafta Sonra Yalvaç A Gideceğim. Bir Düğün Sebebiyle. Tabi Birkaç Gün önce Gitmeyi Planliyorum. Yalvaç Yöresinde Sazan Avlaklari Hakinda Bir Bilginiz Var Mi? Teşekkürler
Teşekkürler Turan,harika görüntüler içaçıcı. Pasınız açılmıştır umarım. Nice dost birlikteliklerinde gönlünce avlara.
Bu mekanda aldığınız nefes yeter mutlu olmak için. Bir sonraki avınızda sazanlar mutluluğunuza mutluluk katar umarım. Rastgele...
önemli olan zaten balığa gitmek hele birde tutarsak değmeyin keyfimize.bir sazancı olarak olta takımlarınıza imrendim
Turan Bey böyle zemin etüdüne can kurban Bizde nerde kurak çorak yer var oraya gideriz Sezon daha yeni başladı, rekorluk avlar dilerim.
teşekkürler fatih daha güzeli sizlerin olması dileği ile... merhaba hüseyin abi yalvaç tarafında hiç bir av yapmadım ama bir avlak lazım dersen yardımcı olurum yada bir gün misafirim olursun beraberde sazan avı yapabiliriz eyw. nuri abim çok saolasın bir gün çık gelde şu pası beraber atıp güzel dost bir av yapalım beraber teklifim hala geçerli saolasın emre kardeş amaç doğada olmak o havayı teneffüs edip tadını çıkartmak sazan işin süsü oluyor eyw. gökhan abi işte bir sazancının halinden sazancı anlarmış derler ya aynen öyle teşekkürler abi takımlar için yaptığın yoruma teşekkürler yakup abi evt abi göller bölgesinde bir avlak ben teşekkür ederim bilgin derinlik çeşitli denemelerde bulunduk derin ve sığ olarak bir çok bölgeye olta buluşturduk teşekürler mufi abi isminin kısaltmasını kullandım varsa bir hatamız affola niki öyle kullandığın için dedim inşallah bozulmaz bizimde ilk temennimiz o oluyor doğayı temiz tutmak doğaya saygı duymak onu korumak hayvanlara saygı duyup gelecek nesillerimiz içinde bir şeyler bırakmak çok önemli olduğunu düşünüyorum hehehe eyw. koray benimde çok sevdiğim bir avlak burası daha önce çok küçüktü şimdi tam bir avlak olduğu kanaatindeyim inşallah koray rekorluk avlar hepimize nasip olsun
Turan abi Bu akşam bu resimleri gördüm ya. Pazar gününü iple çekiyorum. Rabbim nasip ederse bende pazar sabahı gideceğim. Ama şunu demek istiyorum. Takımlarınız gerçeknten beni çok etkiledi. Bende bu sene artık elektronik işlere bulaştım Zillere son verdim daha kullanmak nasip olmadı ama pazar günü inşallah biiiiiiiiiiiiiiiiippp sesini duymak nasip olur