Cümleten selamlar. İki gün önce, üç kişilik ekiple gerçekleştirdiğimiz bu avımızda kayda değer 1-2-3-4 kiloluk sazanlar yakaladık. 2 ve 4 kiloluk sazanları kıtkanın fırdöndüden patlaması sonucu maalesef kaçırdık. Sazanların kaçmasına değil de kıtka ile beraber gitmelerine üzüldüm. Dilerim en kısa zamanda birileri tarafından yakalanırlar. Sazanlar boncukla yakalanmıştır. Sazanların kamışı eğmeleri, kalama almaları görülmeye değerdi. 170 km lik bu yolculuğumuzda yaban hayatından bazı hayvanları görme şansına sahip olduk. Yolda önümüze çıkan bir yaban domuzu, tilki, keklik, yılan, baykuş ve bilimum çeşitli böcek ve haşerat da görülmeye değerdi. Sizleri fotolar ile başbaşa bırakırken, hepinize rasgele diyorum. Tilki Arabanın önünde bir süre koştu. kenara atılmış bu misina ağı yakmak bize düştü. Ziyaretçilerimiz.
Tebrikler Mustafa abi güzel av olmuş . Geçenlerde de bir turnayı sudan çıkarırken ip misinanın açılması sonucu Mepps Aglia bir Turnanın ağzında kaldı gitti birileri yakalarsa çifte bayram yapar herhalde ))) . Bundan sonra Klipslere Palomar harici düğüm atmıyorum .
Teşekkürler Roy. Daha güzelleri sana olsun. Resimler pc de düzgün görünüyor. Ama burada böyle görünüyor. Bir şey anlamadım. Ara sıra boyun hareketi iyi olur.