slm arkadaşlar ben ıapartadan hasan karadeniz sazan yemi yaparken serum kullanılıyormuş bu konuda bilgisi olan varısa bana yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim
Boncuk kullaniliyorsa serumda kullanilabilir.Bende hic duymadim ama mantik yurutunce ; serum lastiginin icine doldurursun hamuru ve takarsin igneye.Heralde boyle birseydir Insallah kullanan birisi cikar ve aydinlatir. Rastgele...
Serum mu? Serum lastiği mi? Bir kaç kez denediğim bir teknik var. Galiba onu soruyorsunuz? Alabalık yemi sert olduğu için iğneye geçmez. Serum lastiğinden 2-3 milim kesiyoruz. Yemi iğneye sıkıştırıyoruz. Boili tarzı birşey oluyor. Yalnız denemelerimde hiç verim alamadım.
evet hastane serumu ben devamlı sogulcan ve mısır kullanıyorum bu serum işinide bir yerden duydum yardımlarınız için teşekkür ederim önümüzdeki hafta sonu gidip deniycem rastgele arkadaşlar
eğer yanlış değilse benim bildiğim ultrabait serumlar var tek kullanımlık bilirsiniz zaten sazan, turna, yayın balığına falan ayrı formüller içeren sıvı kokular...anladığım kadrıyla bu olması lazım mısır kavanozunun içine damladıp sıcak su ile kaynatıyorduk ve etkili bi kokusu var