Sazana Devam

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında KARAYEL55 tarafından paylaşıldı.

1. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TRB 65 -Ryobi ECUSIMA 6000Vi-Ryobi ECUSIMA 8000Vi-BANAX SX 3000-BANAX SX 4000
    En İyi Avı:
    5,700Kg Alabalık-11 Kg Sazan
    Av Ekibi : Özgür,Levent ,Ferhat
    Avlak : Amasya civarı saklı cennetim.
    Avlanan balık:Sazan

Merhaba dostlar.Geçen hafta Amasya seferimizden sonra hedefimiz altınkayaydı yalnız malum 1 haftadır Samsunumuza yağan yağmurlardan sonra vezirköprüdeki avlağımıza giden yolların bozulma ihtimalini göz alarak bu haftayı erteleme kararı aldık.Taki Cuma günü amasyadan gelen telefona kadar.Ne yaptınız gidecekmisiniz diye sordu arkadaş bende yağmurlardan dolayı erteledik dedim.Amasyadaki arkadaşda burada birşey yok madem altınkayaya gitmiyorsunuz gelin tekrar misafirimiz olun dedi.Geçen haftada güzel balıklar almıştık vede 1 hafta boyunca hazırlıklar yapmıştık daha duramazdık Samsunda.Hemen özgür arkadaşımı arayıp durumu izah ettim.Hazırlan tekrar Amasyaya gidiyoruz dedim.
    Bizde bir telaş bir telaş sormayın arkadaşlar.Yolumuz uzundu ve akşama kalmadan oltaları suya atmalıydık.Hazırlıklarımızın çoğu tamamdı birkaç eksiğide gördükten sonra heyecanlı amasya yolculuğumuz başladı.Samsundan çıkarken yağmurluydu taki merzifona kadar.Amasyadaki arkadaşımızı sürekli arayıp hava hakkında bilgi alıyorduk.Orası günlük güneşlikti.Kazasız belasız avlağımıza vardık.bir koşu olstalarımızı suyla buluşturduk.
    Kampımızı kurduk semaverimize yaktık ki bizden daha keyiflisi yoktu:) onun huzurunu sazancı arkadaşlarım çok iyi bilirler.Cumartesi sabahı 5 e kadar tık yoktu.Nezaman güneş kendini göstermeye başlamıştıki oltama mütiş bir vuruş aldım.İşte bu dedim kendi kendime.Çünkü geçen sene 11 kiloluk sazan almıştım buradan ve 2 kezde misinam patlamıştı.Onun heycanıyla kamışı aldım elime aman allahım hayatımın balığıydı.Hemen açtım kalamayı balığı kenara alamıyordum.Yorulmak bilmiyordu.2 arkadaşımda arabada uyuyordu.seslendim duymuyorlardı.çünkü blıkla birlikte kamptan uzaklaşıyorduk.daha doğrusu balık beni götürüyordu.Elbet yorulacaksın diye söyleniyordum kendi kedime.Bir yandanda allahım ne olur kaçmasın 1 kare resim çekilsem yeter diyordum yaklaşık 15 dakika mücadelem sonunda kamış boş bir şekilde elimde kaldı.Kancam bağlantı yerinden kopmuştu.Dünyam yıkıldı olduğum yere çöktüm başladım veryansın etmeye.Bu sırada tekrar zil sesine koştum.Bu biraz kendime getirdi beni.4 buçuk kiloluk sazandı fazla zorlanmadan kıyıya aldım.5 dakika geçmedi tekrar öttü zil buda 3 buçuk kiloluk güzel bir balıktı.Peş peşe vurunca neşem yerine geldi.Sonra ziller sustu.Cumartesi günü başka balıkta vurmadı.Toplanmaya yakın hava kapatmaya başladı tam toplandık derken fırtınaya yakalandık.Gerçi samsundan alışıktık.Fazla ıslanmadan dönüş yolculuğuna koyulduk.Takım olarak yine hazırlamış olduğum hamuru ve tek kancalı bu kez boncuklu yaylı takımı kullandım.İnşallah bu hafta havalar düzelir ve serüvenimize altınkayadan devam ederiz.Tüm dostlara rast gele.reeling

2. LeventYasir

LeventYasir Levent KOBAK

Harika bir av olmuş ellerinize sağlık

3. fthstorm

fthstorm fatih

Favori Kamış:
    Shımano Vengeance Shad 2.70 Cormoran Bull Fighter 2.70 DAİWA Crossfire 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC Okuma Travertine TR40
    En İyi Avı:
    3.5 kg. Levrek
    Tebrikler,güzel bir av olmuş.
    Her daim neşeli ve bereketli avlar dilerim.

4. Vay be! keyfe bak...
    İmrendim mi desem, kıskandım mı desem?
    Yok kıskanmadım, sadece ben de orda olmak istedim.

Tebrikler...

5. mağripli

mağripli Ali

En İyi Avı:
    32 istavrit :)
    Az kaldı en sonunda amasya yolları banada açılacak ve eniştesi olduğum memleketin balık fatihide olacağım.

Dostça

6. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Abi çok güzel av olmuşda birde o oltanı patlatanı alsaydın tadından yenmezdi:). Madem misinanın dayanamayacağı balıklar var, geçen yılda patlatmışlar orda oltanı, daha sağlam ve kalın bi misina kullansan güzel olmazmı;)?

7. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TRB 65 -Ryobi ECUSIMA 6000Vi-Ryobi ECUSIMA 8000Vi-BANAX SX 3000-BANAX SX 4000
    En İyi Avı:
    Levent abi çok Teşekkürler

8. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Fatih kardeşim.Sanada her daim bereketli avlar dilerim

9. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Yavuz abi.İnşallah en kısa zamanda sende böyle bir ortamda bulunursun

10. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İnşallah kazasız belasız güzel balıklar alırsın Amasyadan

11. Köşe Gençlik

Köşe Gençlik AYKUT

En İyi Avı:
    kel yağcı
    tebrikler güzel bi av olmuş.yem olarak kullandığın hamurun tarifini veriyormusun üstad özel msjdanda atabilirsin.keyifli avlar.

12. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Onur kardeşim 45'lik latex misina kulanıyorum.Misinada sorun yok işimide fazlasıyla görüyor.Bağlantı yerinden patlıyor.Varsın kaçsın fazlasıyla aksiyon yaşattı bana.Bu kaçmalar oldukca daha fazla gideriz balığın peşindenreeling

13. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Aykut kardeşim.Özele gerek yok buradanda yazabilirim.Fazla gizli saklı işleri sevmem.Vanilya,ekmek,yumurta civciv yemi ve kuzu yeminin karışımından hazırlamış olduğum hamuru kullanıyorum

14. Köşe Gençlik

Köşe Gençlik AYKUT

En İyi Avı:
    kel yağcı
    Eyvallah abi vermessin vermessin abi saygı duyarım sonuçta emek harcayarak bulduğun bişey. kıvam nasıl oluyor peki kaç saat suda kalabiliyor

15. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Hazırlarken yanında 1 kiloya yakın beyaz un olsun.Kıvamı ayarlamak için azar azra atarsın.Ekmek hamuruna yakın olacak şekilde olsun kıvamı.2 saate yakın dayanıyor.

16. zeroplus

zeroplus umut tuna

çok güzel bir mekan çok güzel bir av tebrik ederim:)

17. murtiii_1984

murtiii_1984 Murat

Favori Kamış:
    TobbY
    Favori Makine:
    Delta60 Silver Star
    Kaçan balık büyük ama aldıklarında güzel tebrikler güzel av olmuş.bir dahakine kaçanıda alırsın insallah. bereketli avlar..

18. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Umut kardeşim Teşekkürler

19. KARAYEL55

KARAYEL55 Levent

Favori Kamış:
    EFFE PHANTOM KAMIŞ
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Zaten kaçan balık hep büyük olur derler ama bu gerçekten büyüktü.Olsun kaçacakki biz peşinden sürekli kovalıyacağızreeling Sanada bereketli avlar Murat

20. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Amasya'ya mı taşınsam naaapsam :) Kafanızın üstündeki bulutlar olan resim çok güzel. Sanki üfleseniz dağılacakmış gibi görünüyorlar.