oltacılar herkese hayırlı ramazanlar; oruç oruç balıkçılık ateşim depreşti. susuzluk ve sıcak beni yıldıramazdı. gölge ve rüzgar esen bir yer bulmalı ve oltaları suya atmalıydım. araya arya gölgeli bir yer buldum ve avlakta üç saat kaldım. üç güzel sazan aldım ama iğnelerimin uyumsuzluğundan bir düzine kadar da kaçırdım veya iğneye düşmedi. nihayet adrenelinimi depoladım, kendime geldim. bu göletteki balıkların lezzetsiz olduğunu bildiğimden hepsini suya iade ettim. herkese gönlünce avlar... yer: Aksaray- Sarıyahşi olta: 0,30mm misinalı iki iğneli dip oltası yem: solucan ve ekmek içi süre:3 saat tutulan: 3 adet sazan
Tebrikler daha iyilerini tutarsınız inşallah , avlakta çok güzel görünüyor huzur veriyor gerçekten de .
avınızı tebrik ederim.meranız hem yerleşim yeriyle içiçe hem değil gibi çok hoşuma gitti.resimler çok güzel.keyifli avlarınızın devamını dilerim.resimleri cep telefonuylamı yoksa fotoğraf makinasıyla mı çektiniz.marka model belirtirseniz sevinirim.sevgilerimle.
hepinize teşekkür ederim. balık resimlerini cep telefonumla diğerlerini ise, fujifilm finepix s5800 cihazla çektim, ufak tefek hataları da picasa ile temizledim.
eatrh den mekana bi göz attım,kıytırık bir gölet ahım şahım bi manzarasıda yok işin sırrı senin objektifindeymiş,bu konuda oldukça başarılısın tebrik ederim
Çok güzel kareler ve güze lbir av gerçekleştirmeniz. Geri bırakmanızda şahane davaranış Tebrikler. Yalnız 2 sazan arasındaki farklar gözüme çok çarptı pulları özellikle ve uzunlukları konusu kafama takıldı biraz farkli cinsleri gibi sanki o kadar geniş bir aile ki kırıla kırıla farklılaşmış olabilir.