tarih: 02.07.2007 saat: 06:30-17:00 yer: Çamlıdere barajı kullanılan oltalar:2 adet shimano takım,3 adet albastar takım,5 adet küspe kullanılan yemler:Mısır,solucan,makarna,vanilya tozlu hamur bütün hazırlıklar 3 kişilik bir ekiple çamlıdere barajına yol aldık. Bu sene sazan sezonumuzu orda açıcaktık gittik avlağımızı belirledik ve güzel yemlemenin ardından olataları suya gönderip zillermizi taktık ve oturduk başladık beklemeye bi yandna köylü çocuklarının tuttukları kadifeleri gördük falan derken saat 12:00 oldu başka bir bölgeye geçtik otluk kısımlarına şamandıralı ek olta getirip attık ama tık yok akşama kdar sessiz sedasız geçti
Bülent kardeş sanırım siz otoban kıyısı bugralar köyüne gitmişsiniz oralarda su seviyesi az ve çamurlu bir mıntıka sazan balıgı kumsalı sever gibi biliyorum ben.
siz en iyisi Altınkaya'ya gelin de bir sazana doyun. yemleme falan da yapmanıza gerek yok,biz hiç yemlemedende tutuyoruz.
abi işte bu çok kötü bi durum ya aynı şeyleri başka yerlerde ben de çok yaşadım neyse artık başka yerlerde büyük sazanlar tutmak dileğiyle... rastgele...
bütent arkadaşım iyi akşamlar.... öncelikle senin adına üzüldüm bir daki sefere acısını çıkarır sınız... rasgelsin
1 Nisan-30 Haziran arası zaman yasağı uygulan iller Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Uşak, Yalova, Zonguldak Altınkaya Baraj gölü Samsun il sınırları içerisinde olduğu için 1 Temmuz itibarı ile yasak bitmiştir.Tüm dostlara rastgelsin.......
sayın balıkavı net üyeleri samsun ve sinop yasak bitiş tarihi 15 temmuz olarak 23,05,2007-26530 sayılı resmi gazetede yayınlanan sirkülerle değiştirilmiş.değişikliği bilmeden giden arkadaşlarımızda jandarma tarafından yakalanıp cezalandırılmış.altınkaya barajına giden arkadaşlara duyurulur.10,07,2007 de bende gidecektim,hevesim kursağımda kaldı. akşam saatlerinde yukarıdaki mesajı yazmıştım fakat daha sonra gelen uyarıda bu değişikliğin "ticari "avcılıkla ilgili olduğunu öğrendim.arkadaşlarıda yanılttım ve konu hakkında yorumlara neden oldum.herkesden özür dilerim.