abilerim üstadlarım sazana hangi yemleri götürmeliyim bi yardım ederseniz
olur araştırırız abi sitede yeniyim site sakinleriyle muhabbetimiz olsun diye yeni konu açmıştım ama ordan buluruz artık sağolasın...
Kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin kusura bakma atlamışım hoşgeldin dememişim beni yanlış anlama ben bilgiye daha kolay ulaşasın diye yazdım yardımcı olmak için ayrıca tanışalım bölümünden bir konu aç arkadaşlarla kaynaşmaya başla. İyi avlar dilerim.
Sağol abi hoşbulduk zaten sende beni yanlış anlama ben de sölediklerimi art niyet gütmeden söledim yanlış anlaşılmaya neden olduysam kusura bakmayın!!!
Yok ben yanlış anlamadım yanlış anlaşılmış olabilirim diye tekrar yazdım aç tanışalım konusunu arkadaşlar seni aralarına hemen kabul edeceklerdir burası bir aile gibidir keyifli paylaşımlar.
orayı bilmiyorum ama genelde sazan için en güzel yem o bölgenin yemi yani oradakiler en çok hangi yeme alıştırmışlarsa o yemi kullanmanı tavsiye ederim. ancak bilmiyorsan şayet bol miktarda konserve mısır götür. mısırları vanilyayla harmanla ve bir kısmını yemleme için kullan. dip takımına ikişerli mısır takarsan iri sazan yakalama şansın artar. bunun yanında solucan(canlı), hamur veya şu karışımı da götürebilirsin( civciv yemi, civciv yeminin yarısı kadar un, vanilya, yumurta, bu karışı hazırlayıp yaylı takım kullanabilirsin) rastgele...
sağol abi bu dediklerini mutlaka denicem sizin gibi tecrübeli bilgili kişilerle sohbet etmek büyük zevk
mereba abi nasılsın bisküviyi kıralımmı yoksa iiiice öğütelimmi abi nasıl yapalım bide mısır sormuştum ya sana geçen gün onun içine su sirke falan bişey koymıcaz mı?????
abi bende halk bisküvide kaldım yani eskişehirimin canım etisi dururken neden halk biküvi? sazanlar yemiyomu
Beyler yemlerin envayi çeşitlerini denedim, ne hikmettir bilmem halk büskivi daha rağbette, Yokbe kardeşim marka önemli değil vanilyalı olsun,önemli olanı burası, halk,eti, bifa, konya büskivileri farketmez. ama denemenizi tavsiye ederim. Balık bu neye geleceği belli olmaz. Aldığım bilğilere göre Afyon döver tarafında bir gölet varmış, burdaki balıklarda düdük makarnasından başka makarnaya gelmiyormuş, adam yemin ediyor her türlü makarna denedim en makul ve mantıklısı düdük makarnası diyor. Yüreğiniz neşe, oltanız balık dolu olsun. Saygı ve sevgilerimle.
selam Gürkan abi verdiğin bilgiler için çok sağol abi bende bu hafta sonu deniycem ama gülmekten yattım yerlere çok yaşa abii ....
Apocan av raporunu yaz buraya, nasıl gittiğinizi neler yaptığınızı kaç balık tutuğunu falan, yoksa gelemedinmi balıktan daha.
yaş16:turnacı abi tavsiye ediyorum mısır , solucanı mart aylarında kullan su bulanık olduğu zaman sonra patates püresi buğday hamurdur