Selamlar; Öncelikle şu andaki paylaşımımın ilk raporum olması sebebiyle (varsa) yapmış olduğum hatalardan dolayı buradaki abilerimden, kardeşlerimden af diliyorum. Sürekli olarak sazan avına gittiğimiz ve gölette sudak olduğunu bilmemize rağmen bir türlü kandıramadığımız ve yaklaşık 2 gün süren av maceramız boyunca 15e yakın limit altı sazan tutup hepsini tekrar suya iade ettik. Sazana attığımız oltalar klasik 3 iğneli 50-60 gr kurşunlu dip oltaları.İğnelere solucan,hamur ve silikon mısır takıldı.Oltaları serdikten sonra bu kez kandırabilecekmiyim acaba düşüncesiyle spin oltamı aldım elime taktım ucuna en ucuzlarından sahte beyaz silikon başladım at-çek yapmaya.İlk Sudak hava kararmak üzereyken geldi oltama ve yaklaşık 45 cm civarındaydı.Ard arda denemelerime rağmen o gün içerisinde at-çekten başka balık alamadım.Hırsımıza yenik düşmüş yaklaşık 3-4 saat kesintisiz at-çek yapmamız sebebiyle yorgunluktan gece 12 sıralarında çadırımızda istirahatimize çekildik.Sabah 5 civarında sazana attığım oltaların yemlerini tazeledikten sonra ilk sudağımızı tuttuğumuz noktadan başladım tekrar at-çek yapmaya yaklaşık 15 dakika sonra kendi sudak rekorumu egale etmemi sağlayan 51-52 cm civarında sudağı kıyıya almayı başardım.Ardından gaza gelen arkadaşım da 44cm ve 48cm gelen 2 sudağı at-çekle almayı başardı.Avımızı havanın bozması sebebiyle öğleden sonra sonlandırdık. Buyrun bunlar da fotoğraflar.
Yok abi hatunsaray değil,forum kurallarında net mera yeri yazmayın diye bişey okumuştum o yüzden özelden yazıyorum.
Foruma bugün üye olduğumdan dolayı özel mesajlarım şu anda aktif değilmiş abi.moderatöre mesaj gönderdim.açıldığı an dönüş yapacağım.
Teşekkürler,daha büyükleri size nasip olsun. Teşekkürler,inşallah üstad.Daha büyükleri size nasip olsun.
Mehmet, güzel bir paylaşımla foruma hoş geldin. Balıklar çok güzel. Tebrikler.. Raporlara devam, rastgele...