bekliyorum ABI BEN SABIRLA BEKLIYORUM BILIYORSUN BALIK TUTMANIN PUF NOKTASI SABIR HELE SAZAN DA SABIR TUTARKENDE BALIGA GIDECEK GUNU BEKLERKENDE
Yav daha sezon kapanmadı.Sizler yeni sezonu beklicenize neden sezon kapanmadan sazana devam etmiyosunuz. Havlarmı soğuk Bi arkadaş bulsam gidicem ama kimse bu soğuklarda sazana gitmek istemiyo
Kardes bizim burada bu mevsimde sazan tutma ihtimalin % 0,5 oda bi ihtimal : ) baliksiz suya olta atmaya benzer mart ayı cikmadan sazanlar kiyilara yaklasmaz cok derin yerlerin dip kisimlarini tercih ederler ve yem arayisi icinde degildirler .. onun icin yeni sezonu bekliyoruz .
Arkadaşlar merhaba şunu soracağım biz istanbulda ava nezaman başlayabilceğiz ve siz sazan avı için nereleri tavsiye edersiniz.Cevaplarınızı bekliyorum (acemi, balıkavı sevdalısı) Teşekkürler
Arkadaşlar lütfen bana avlanabileceğim birkaç yer tavsiye edin merak etmeyin ava az giderim avlağınızı kurutmam şuaraya da gönderebilirsiniz sırrınızı (ekremhan1980@hotmail.com)
ekrem kardeş bu forumda biraz eskimen ve kendini bize tanıtman lazım bakalım sana nekadar güvenilebilecek güven sağladığın zaman gerekli nokta tariflerini alabilirsin
Yazdıklarının doğruluk yanı var ancak sitede iyi görünmek,eskimek,hatta mod olmak birisine yer söylemek için yeterli olmayabilir.Dolaylı yoldan tecrübeyle sabittir . İlk önce ADAM olmak gerekir,İNSAN olmak gerekir.
merak etme okan ekremde bende aynı şehirde olduğumuza göre bir gün karşılaşır tanışırız ancak gerçek güven böyle kazanılır ama yok genede insanlar kendini gizleyebilir dersen hiç evlenmememiz gerekir
Arkadaşlar böyle diyorsunuz kalbimi kırıyorsunuz.Madem söylemiyorsunuz.Neden itip kakıyorsunuz.Allahtan korkmuyorsunuz.
biz genelde ömerli barajında yaylı takım kullanıyoruz mazemeler sazan yayı 6 numara sazan ignesi solucan ve küsbe
O takım bol bol İsrail toplar. Yılda bir kez sazan gelirse sevinçten ters takla atarsın Bence yaya hazır bağlı iğneleri kes. 1 veya 2 no iğne bağla. Solucanı bırak kendin yem hazırla.
Peki arkadaşlar ya sabır diyeceğiz artık.Bu arada emre ömerli barajından bahsetti orda avlanmak yasak değilmi.Ayrıca geçen bir arkadaş balık avlanma yasağının olta balıkçılığı için geçerli olmadığını söyledi bu doğrumu?
ömerli barajında avlanmak yasak değil lakin baraj duvarının üzerinden olta atmak ister isen durum değişiyor amatör olta balıkçılığını düzenleyen 2/2 tebliğleri incelerseniz tüm yasakları ve limitleri görebilirsiniz