Sazancilar Buraya

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında egostik tarafından paylaşıldı.

1. mavi_cehennem

mavi_cehennem METİN

Favori Kamış:
    remixon kamış ve makine
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3,5 kg
    ekrem kardeşim ben sazan için dediğim gibi küspe takımı kulanırdım ama yasaklandı şuan.şuan ise kendim hazırladığım hamuru kulanıyorum sonuçta gayet iyi.fakat bilmemiz gereken bence öncelikle yer ve şartların avlanma ve yem için değiştiğidir.öncelikle oradaki avın ne ile yemlendiğidir yani neye alışmışsa onu tercih eder öncelikle.sende birkaçkez gidip hamurla yemleyebilirsin başta.ve kendi hazırladığım hamur hem yem olarak attığımda aynı zamanda yemlemişte oluyorum.ayrıyetten yemleme yapmıyrum yani.

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Ekrem kardeş ömerli barajı malesef 1990 lardaki popülasyonunu yitirdi artık ömerlide sazan avlayabilmek çok güç ancak her hafta veya iki haftada bir ava giden bir balıkçıyım diyorsan şansın daha fazla ..
    ömerlide balık (aynalı+pullu sazan)alabilmen için uygun gördüğün sessiz bölgeleri sürekli (her gittiğinde)mısırla yemlemen lazım bu şekilde yemleme yaparak balıkları istediğin bölgeye alıştırman yaklaşık 2 ay sürer bu iki aydan sonra oradan boş dönmen neredeyse imkansız ama unutmaki önemli olan sessizliktir yaz aylarında ömerli kıyıları karnaval yerine dönüyor bu yüzden balıklar sessiz yerleri insanların ulaşmakta zorluk çektikleri yerleri tercih ediyor bütün bunları göz önüne alarak uygun yer seçebilirsen oltana mısır takarak güzel sazanlar alırsın trofe sözü veremem ama balığa doyarsın ..
    oltana sakın solucan takma israil sazanları anında temizler;)

3. ekremhan

ekremhan Ekrem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Teşekkür ederim Aytekin abe ve Metin kardeş bilgilerinizden dolayı.

4. ekremhan

ekremhan Ekrem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Bir soru daha sorucam havta sonu çatalca ya israil sazanı avlamaya gitmeyi düşünüyorum israil sazanı içinde yasak gaçerlimi aceba.Lütfen acil cevap.Ben sirkülerde leh de veya aleh de birşey görmedim.

5. Okan_uA

Okan_uA .

Yasak yoktur israil sazanı için.

6. ekremhan

ekremhan Ekrem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Arkadaşlar Alibey Köy barajı hakkında bilgisi olan varmı büyük bir baraja benziyo aceba avlak olarak tercih edilebilir mi?