değerli dostlar sevgili melih bey bugün müjdeyi verdi.bende size küçük bir tiyo vermek istedim bazı yerlerde sazan hamura hatta ekmek içine alıştırılmış .hayvan yemlenirken emerek alır bu besinleri ve çoğu zamanda hamur iğneden düşer bunu önlemek için**?????? fındık büyüklüğünde bir pamuğu iyice liflerine ayırın yani didikleyin sonra bunu özeyerek hamurun veya ekmek içine iyice yedirin iğneye öyle takın göreceksiniz hem atarken hemde balık yemlenirken mutlaka oltaya takılacaktır .işinize yarayacağından öyle eminimkii bana yazarsanız mutlu olurum
Arkadaşlar, mesaj Melih Abi'ye ait olmamakla birlikte, sahte nickle giriş yapan şahıs admin tarafından banlanmıştır... Melih abi, üzme kendini, bulacağız o kişiyi... Soralım bakalım derdi neymiş.... Bu kadar da aymazlık olmaz...
sazan için arkadaşlar biliyorum ve tahmin de ettim ama sabahki msj .benide yanılttı.benim resimlerim zaten eski resimler burası kırşehir çiçekdağı ayırımından sonra yerköy yolu üzerindeki bir göl harika sazanları vardı yem hamur ..tahminim 2004 de çekilmiş bir resim
valla sazan için daha neler duyacagım rakılı mısır fındık kabak çekirdegi pamuklu ekmek ogrenmenin yaşı yokmuş ogrenmek degil ogrenmemek ayıp herkes sagolsun
mehmet abi, sazan avı için hazırladığım mısırlara kaynattıktan sonra vanilya döküyorum sıcakken. gerçekten iyi sonuç veriyor. birazda toz şeker atarsanızda olur vanilya ile birlikte. sapan ile yemleme yaparkende mısıra, kaynatılmış tuzsuz pirinçi karıştırıyorum bu yöntemde oltalara vuruş sayısını arttırıyor.
kuru üzüm ve dut ile de iyi neticeler alınmıştır deneyebilirsiniz...özellikle dut..!galiba onu kum kurdu ile karıştırıyo balıklar (genellikle sazan)