arkadaslar sizi biraz hirslandirayim 1 temmuz icin...bakin bu adreste ki kutular icindeki mavi yazili linkleri tiklatin resimleri gorun..en kucugu 3 kg insallah bana da nasip olacak boyle buyukleri ama ben burada bir turlu teknigi ve yemi tutturamadim gece mi iyi av yapar gunduz mu bu balik sazanci arkadaslar? http://images.google.fi/imgres?imgu...channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=G
selamlar mustafa kardeş ben sazanlarımı çoğunlukta sabaha karşı ve günün ilk ışıklarıyla yakaladım ama bu durum bölgeye ve avlağa göre değişebilir
ben sabah denedim tik demedi 5 saat bekledim....misir ve solucan kullandim...aksam ustu ava gittim tekrar ayni 1 saat kadar durdum 5-6 kg luk baliklar otlarin icinde zipliyordu....benim yakaladiklarim ise hep capak kizilkanat boylari iri 300grm-600grm arasi ama ben geri suya yolluyorum..sazana yeni basladim ve tek yakalaya bildigim kadife sazan onu cozdum..simdi ra aynali ve diger szanlarda allah naip ederse yakinda yakaliyacam...kendim boili yapmayi dusunuyorum tutarsa bende tutarim....