Aşağıdaki linkte dünyanın en büyük sazanının yakalandığına dair bir haber var. İlgi ve bilgilerinize sunulur.... http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=122042
Haber icin tesekkurler. Guzel balik... Yalniz sanki sazanci arkadaslardan birinin paylasiminda bundan daha buyugunu gordum. Belki de fotograf nedeniyle gozum aldandi.. Saglicakla kalin, darisi hepimizin basina...
gelmezde hadi geldiğini kabul edelim 60 kiloluk bir insan o balığı nasıl zapteder ben de onu merak ettim balık suyun içinde bir kuyruk vurursa insanı öldürür kepçeyle almakta mümkün değil
arkadaşlar o sazan bizim iç sularımızda yaşayan sazanla aynı deil başka bir sazan türü resimdeki balığın 120 kg gelceğiide zannetmiyorum
Biraz Zor Sazan avlayan arkadaşlarımız çok daha iyi bilirler, Sazan için en fazla 0,35 misinadan köstek yapılır, 0,35 köstek de en fazla 20kg. çekeri vardır. 120 kiloluk birşeyi yakalamak için çekeri en en az 2.0 misina kullanmak lazım ki, bu adamların bunu yaptıklarını zannetmiyorum. Bence Güzelbir FotoMontaj.
buyrun arkadaslar asagidaki linkte ayni baliktan varbirakin baligin benzemesini adamlar bile benziyor http://images.google.fi/imgres?imgu...channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=N
tarkan ben sazan kösteğini 0.25 veya 0.22 misinadan yapıyorum tabiki 120 kiloluk sazanlar için değil ama o misinalarla 6 kg kadar sazanları çekebiliyorum
Vallahi bende bunları biryerlerden kopyalamıştım ama nereden hatırlamıyorum bir bakın isterseniz birde çinlimi japonmu ne vardı onuda bulamadım. Shot at 2007-07-18 Shot at 2007-07-18 Shot with Canon EOS 10D at 2007-07-18
aytekin abi misinenin kalinligi cok onemli degil bence is ustalikta sizin gibi insanlar 20 mm 10 kg sazni bile cekebilir onemli olan soguk kanli olup kalama ile baligi yormaktir...istenirse o,12mm rapalanin orgu yesil misinesi var titanium diye 10-12 kg cekerli dusun sen ondan taksan 20-30 kg baligi alirsin...is tecrubede ve baligi tanimaktadir....
sağolasın mustafa kardeş iltifatlarınla beni şımartacaksın şimdi gaza gelip işi gücü bırakıp gideceğim balığa
Bugün çıkmışım ama ben seyredemedim elektrikleri kestiler.... ama olsun maksat milletin seyretmesi nasıl olsa ben buradan hali görüyorum.
evet bende oradan bakmaya çalışacağım birde gün ortası haberleri vardı sanırsam belki oradada gösterirler takip etmeye çalışıyorum.
demek istediğim bu değilki ( Önemli Not : Üslubum sert gözükebilir ama değildir. Okunurken yanlış anlaşılmayayım ) 120 kg lik balığı almak için kaçlık misina kullanmak gerekli peki? Normalde Sazan için attın 0,22mm diyelim, bu 120kiloluk balık geldi , o 0,22 lik misinayla alabilirmisin bu balığı, yada almak için kaçlık misina kullanmak gerekir, peki bu adamlar o misinayı mı kullanmışlar?