mrb arkadaşlar, sizden bi ricam olavak lütfen küspeli veya yaylı olta lullanmayın, illa kullanacaksanızda 6-8 zoka takıp kapan yapmayın küspeden 30 cm uzaklıkta bir veya iki zoka bağlayın ve zokayda yem takarak avlanın, yaptığınız küspeli ve yaylı oltalara küçük daha yavru kuzucuklar takılıyor sırtından karnında, yazıkya lütfen yapmayalım arkadaşlar, av hayvanlarını torunlarımıza bırakabilmek için lütfen yapmayın, tabiki yapanlar için söylüyorum, yasal ama siz gende yapmayın çok büyük zararları var. avcı sportmendir centilmendir, bırakın balıklara bi şans tanıyınki avın zevki çıksın, şimdiden duyarlı olacağınızı düşünüyorum, herkese tek zoka ile güzel avlar. rastgele
işte bu ya türk genci türk öğrencisi bu, sana söz kardeşim hangi hafta sonu istersen telefon aç yeter, gel beraber çıkalım sazana, çok ciddiyim çerkeşliye nallıhana nereye istersen gidelim, duyarlı insanın başımın üstünde yeri var
Bu konuda sanırım biraz daha realist düşünüyorum Bence ağ ve parekete kullanılmadığı taktirde birde yavru Sazan'cıklar geri iade edildiği sürüce herşey normal seyrinde devam edecektir ama nerdeee..
avrupa ülkelerinde yasak okadar zoka ile avlanmak, parmak kadar balık karnından veya sırtından yakalandığında yaşamıyorki, ama beden ipini biraz uzak tutarsanız ve bir iki zoka takarsajnız bu ihtimal ortadan kalkar , bana kızmayın lütfen bu benim görüşüm, eğer doğadan neyi nasıl aldığımızı bilmezsek, birdaha hiçbişey alamayız
Biz kullanıyoruz ama kanca sayısı 3 veya 4 ile sınırlı. Öte yandan belki büyük bir şans olarak hiç bir küçük balık küspeli takımıma takılmadı. Yaşayacak gibi olduktan sonra salardım zaten.
Niye kıziyim fm aksine bende bu düşünce taraftarıyım ben sadece 'yukarıda bahsettiklerim bile yeterince uygulansa kafidir' büyük ölçüde, onada razıyım diye aynı sizin gibi kişisel görüşümü belirttim..