bilgiler için teşekkürler zaten teorik olarak iş görür gibi duruyo bide tecrübeyle sabit olduğuna göre denemek şart oldu
tebrikler kardeş güzel balıklar güzel paylaşım umarım ilk başta yaptığımız espirilere fazla kızmamışsınızdır genelde her geleni soğuk espirilerle karşılarız aramıza hoşgeldiniz
Bilgi için sağolun denemeye çalışıcam ama bu kadın çorabı suda kolay eriyebilecek bişey mi?balık yakalıycaz diye doğayı kirletmeyelim sonra..
erdem bildiğin kadın çorabı erimez sen onun ucuna ip bağlayıp suya öyle at işin bitince geri çekersin
yav erdem kardeş işin espirisi zaten o çorap balık içindeki yemi yiyemiyor kudurup etraftaki yeme sadırıyor ip dediğin nedir yav eminönünde sobacıların yanında ipciler var oradan çok ucuza bir bobin sicim alır kullanırsın
yok kardeşim darılmak ne demek tam tersi mesaja bu kadar duyarlı davranmazıza ve yardımlarınıza sevindim genede..
kadın çorabını genelde akarsularda ve ya çaylarda kullanabilrisin hemen ön tarfına salıcaksın onun yerine 0,5 lt su şişelerini al etrafına delikler aç küçük küçük içine fenni yem koy kapağı kapat sonra misina bağla sallama olta atar gibi salla 3-4 tane yap arasına oltaları dizersin
muhtemelen isminiz kayahan yaşınızı bilmediğim için hata attikse özür dileriz şimdi ekranın sol üst tarafında profiliniz yazıyor orayı tıklayıp sonra açılan sayfada gene sol üst köşede imza ayarları yazan yere tıklayıp açılan pencerenin içine isim+yaş +kan gurubu+nereden katıldığınızı yazarsanız birbirimizi daha iyi tanımış olacağız saygılarımla
Sağolun akarsuda deniycem fenni yem nedir acaba? Evet mesela ben resimler gelmeden Kayahan diye hitap etmiştim resimleri görünce msjı düzelttim hemen Kayahan abi diye.Altta yaşınız yazarsa kimse zorlanmaz..
yok be aytekin kardeş ne kızması , bu arada sıcak ilginize teşekkürler izmite düşerse yolun muhakkak bekleriz. hayırlı avlar kardeşim.
valla kayhan belki sana ilginç gelecek ben bu hafta sonu ishakçılar göletine sazan avı yarışmasına gelmeyi düşünüyorum tabi şayet kendime bir ortak bulabilirsem sıcak davetin içinde teşekkürler
[/URL][/IMG] Cok guzel sazanlar. Ailemize tekrar hosgeldiniz. Verdiginiz bilgiler cok degerli. Bu resim bence mukemmel..Balikciliginizi, avinizi ve degerli paylasiminizi kutluyorum. Dahasina rastgele..
teşekkürler kardeş bu hafta yarışma var inş. dha iyileri olur.çalışmazsam gidicem aytrkinde gelicekmiş zaten yarişmadan önemlisi bütün çöpleri biz atmamış olsak bile tertemiz toplayıp gitmek bizlerede yakışan bu.
kayhan o balık eline çok yakışmış inşllah daha büyüklerinide kucağında tutmak nasip olur allah gönlünce versin