sazlı bosna israil sazanı av hazırlığı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında bay_maximum tarafından paylaşıldı.

1. bay_maximum

bay_maximum HALİL

Favori Kamış:
    alba star 2808 4m
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    13 kilo pullu
    1 hafta sonra sazlıbosnada inş israil sazanı avlamaya gideceğiz mangalımız oltalarımız arabada allah izin verirse bir havaya bakar o gün israil sazanı için bol bol kurutulmuş bilye büyüklüğünde civciv yeminden hamurlar sarı misinaya bağlı sarı iğneler ve sarı sarı mısırlar her şey sarı balık renkten işgillenmesin bu da taktik sayılır :D inş haftaya sizinle av görüntülerini hiç olmazssa eşsiz doğanın resmini tabiatın renk penceresinden sıyrılan yeşilin insan elindeki foto makinasından yansıttığı ılık pencereyi sizlere sunmak istiyorum ALLAH izin verirse...görüşmek dileği ile ALLAHA ısmarladık...:cool:

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Sazlıbosnada eskiden çok güzel balıkçılık anılarım var inşallah güzel zaman geçirirsiniz Halil inan ebn bile az ötedeki komşudan Bulgaristandan bu heyecan dolu satırlarını okuduktan sonra bir gittim geldim oralara kadar.Bence şoför okulunun oradan inin bu sıralar tam okulun kapısının önünde 5-6 metre kadar bataklık bir çamur vardır ya dikkat edin kendinize aracı batırmayın çamura ne günlerdi benim Defender sakız gibi çiğner geçerdi çamuru oradan,tekrar rastgele kardeşim

3. bay_maximum

bay_maximum HALİL

Favori Kamış:
    alba star 2808 4m
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    13 kilo pullu
    teşekkür ederim ertan abi zaten bir amacımız israil sazanı avı yoksa sazlı bosna balık için cazip değil tek derdimiz balık olmadığı için doğanın güzelliklerin kıyısından doğayı seyretmek yağmurlu havada pencereden yağmuru izlemek aynı benim için bide temiz hava alayım derken sigarayı hepten bol yakıom o kötü saygılar :( :D

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Halil o kadar çok israil sazanı takılsın ki oltana sigara yakmaya bile fırsat bulama ne diyeyim:) tekrar şansın bol olsun güle güle gider aynı şekilde bol bol fotoğraflar eklersin siteye manasıyla oraları da görme kısmeti buluumum naçizane:)

5. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Halil o kadar çok israil sazanı takılsın ki oltana o meredi yakmaya bile fırsat bulama ne diyeyim:) tekrar şansın bol olsun güle güle gider aynı şekilde bol bol fotoğraflar eklersin siteye manasıyla oraları da görme kısmeti buluumum naçizane:)

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Halil o kadar çok israil sazanı takılsın ki oltana o meredi yakmaya bile fırsat bulama ne diyeyim:) tekrar şansın bol olsun güle güle gider aynı şekilde dönersiniz bol bol fotoğraflar eklersin de siteye manasıyla oraları da görme kısmeti bulurum naçizane:)

7. bay_maximum

bay_maximum HALİL

Favori Kamış:
    alba star 2808 4m
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    13 kilo pullu
    yalnız bir ara unu unutmuşum sonradan 1 kilo unda ekledim siz ondan sonra okey işaretini anlayın 1.5 kilo civciv yemi biras tuz 3 yumurta biras yoğurt 5-6 paket vanilya reçel :) hazırlık tamam top top hamurları kurumaya bıraktım hadi hayırlısı...bu arada balıklar içinde olsa eldiven taktım sonra beğenmez yemezler falan :)

http://i55.tinypic.com/2hdmds7.jpg

Son düzenleme: 13 Şubat 2011
  8. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Rastgelsin halil bey şmandıralı takım mı kullanacaksınız? Bir de bu balığı yiyebiliyormusunuz?

9. konevii

konevii veysel

hadi hayırlısı inşallah. şimdiden rastgele diyelim. bu arada merakla sonuç raporunu bekliyor olacağım. inşallah iyi bir av geçirirsiniz.

10. bay_maximum

bay_maximum HALİL

Favori Kamış:
    alba star 2808 4m
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    13 kilo pullu
    solucanlı kurşunlu 3 iğneli dip oltası bu balık malum abi biras açtır yemle bölgeye çekip solucanla avlamayı planlıyorum ayrıca tek iğneli mısırlı dipde olacak hayırlısı saolun inş ii bir av olur en azından doğanın güzelliklerini yakalamak nasip olacak inş abim bu balık yenmezdiyemem ama çok kılçık var ama standart bol yağ kuralı bu balık içinde geçerli kılçıklarını eritiyor biras baharat kafi bunun için :)

11. kusursuzbuz

kusursuzbuz osman

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    Yayın 10kg.
    Şefim dün o taraflardaydım, kayda deger birsey alan görmedim. Çok ayaz var birde diyeceğim şu kafandaki doğa figürünü anlatmışsın ya, altınşehir in dibine ya dedim ben başka yerde oturuyorum herhalde :) tavsiyem çekmeceye falan git, burada balık falan yok...

Rastgele

12. bay_maximum

bay_maximum HALİL

Favori Kamış:
    alba star 2808 4m
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    13 kilo pullu
    siz beğenmezsenizyazın fotoları ama ben ii bir kare yakalarım belki karadenizden sinopdan bi kaç foto sazlı bosna niyetine koyarım :) işin esprisi çöp torbası alıp çevre av mangal temizhava çöp temizliğitırıvırı temizliği:) saygılar sunuyorum ii kandiller ayrıca cümlemize...